"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, October 15, 2010

Posing2 smpai lebam gitu!!

Dah lama bebenor x posing2 secara romantika ngan Mr Hubby…rasanya weekend nie dapat ler ku melepaskan perasaan geram utk bergediks…kali ni ku planning nk suh owg kwn jer yg abadikan gmbar km yg posing ala2 model! Harap2 impian jd kenyataan ler..takut x jadi jer psl slalunya pabila planning, asyik jer x jd…
DSC_0838
Ku nk posing camni lagi..tp kali nie x yah susah2 berlari terpa kt tripod utk tgk hasilnya…kui kui kui… DSC_0903
Pastu, ku nk posing peluk2..manja2..lentik2 bersama si Dia….DSC_0907
Pastu, ku dan Dia nk posing2 ala2 model camni lg…so, biarkan lah owg ramai memerhati janji ku puas hati…for sure tpt tue nnt mmg penuh ngan lautan manusia….DSC_1012Pastu, ku nak sangat2 photo family terCINTA ku nie dapat dirakamkan…susah woo nk shoot bersama2 ngan si Princess yg aktif nie!lalalalalala

  • Hati dah meronta2 dan terasa Nyamannya udara sejuk…ngeeeeee…………
  • Nk jumpa gak kengkwn tersayang…siapakah itu???lalalalalalalalalala……………
  • Makasih yer Sayang psl bw Isteri tercinta mu nie merehatkan minda, mengempiskan wang lagi…Kalau confirm masyukkk ujung bln nie kita top up balik saving account kita!lalalalalala

12 comments:

ed shahir said...

jeles tengok akak dengan husband. sweet sangat aih.hehe. :)

Iena said...

apa gunanya wang simpanan berkepuk kalo hati tak tenteram. korek saja duit simpanan janji hidup henjoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! hahahahahahhaa~

mummy_ayu said...

soooo sweeetttt....sooooo romantika..best!!

zura@iwan said...

posing smpi lebam weyyy...janji puas hati...haha..

psstt; lepas tu pakai gaun ke...kakaka..

el said...

nak lagi gambo cengini..letak byk2 le cik puan ye

[-suziey-] said...

weeeee....nnti bole sambung shooting kt situ lagi ok..ekeke:p

haih xsbr nk jmpa ko lagi..hiks..take care wei..drive safely..nnti roger2 aku ok..

Ummi Eisya said...

bestnye g holiday..hepi holiday ye..amik pic romantik2 ye..:)

Mykhalish said...

phewittt... so sweet.. tp mmg lenguh la nak bergambo berdua smbl duk lari2. hr tuh ku dah offer mr dd remote, eksen.. haa skrg kasi bkr itu lemakss.. hahahaha..

wantie said...

jenjalan lagi ko yer gee.. amboi amboi. siap terbayang bayang lagi

zimironamia said...

romantik gitu...loving couple nih hihiihi

Farra Dhelina said...

sweet suka tgok 2nd pic tu :)

Nana said...

wah...sgt suka pic2 korang