"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, October 3, 2010

Sahabat D’Syawal Mulia…

 

Dh jadi pekasam rupanya picca2 aku nie BUT still kenangan kan!!…Still Gigih nak buat entry juga walaupun di akhir2 Syawal….Actually to n fro jer we all ke Umah nie time raya ritu psl umah mak n in law dekat jer..so most of the time, lepak2 kat umah parent jer psl ramai sedara mara yg dtg….Ni pon singgah psl kengkwn datang nk cuci mata beraya kt umah baru…Aperpon macih yer kengkwnku sayang psl dtg umah…still taruk kueh-mueh kat sini gak walaupon x duduk  khas utk kengkwn sayang…lalalalala….

yDSC_0022Nie kawan baikku since form 1 smpai skrg..walaupon we all berjauhan, selalu ctc each others…Expert in graphic design..nak cuci mata? Meh view sini…kiranya website KPKT dier yg design…Friendship forever K!DSC_0026

Dengan selamba rock diaorang panjat kat sini….smpai skrg pon kalau nk posing, Nureen ajak panjat kt sini…sabar jer!DSC_0030

Ini kengkwn we all masa keja kt Pedu Lake dulu….But now, diaorang keja kt KL sinun..tht why kalau turun KL sure byk kwn yg nk jumpa..tht why kdg2 senyap2 jer turun KL! Opsss…..….

DSC_0027

Love this photo..suami2 penyayang nie…hehehe

DSC_0034Nie kwn baikku gak ms sama2 jd receptionist kt Pedu Lake dulu n smpai skrg…… DSC_0038

Dan nie sure kwn baikku gak…sm2 loyar buruk kan!kan!kan!…kalau sembang ngan Wantie nie seharian x cukup!

  • Macih yer kengkwn psl sudi gak ketemu n beraya bersama..Love u all!
  • Iena, nnt ku nk sambar gak lak gedabak br tue..spt sudah teracun daaa…adeeiii!

4 comments:

Farra Dhelina said...

ooo turun KL sesenyap yerkkk

zura@iwan said...

kalau dkt mau aku terjah gk ni...hahaha..

elly @ suely said...

lamanye x jenguk blog ko gee.... pic cantik2 giler... ble nak ambik pic aku ank banak lak? hahahaha

wantie said...

ahak.. ahak.. sama sama loyar buruk??? kikikikik. Aku ni memang suka gurau senda.