"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 12, 2010

Atas Jambatan pon we all berpicnic.…..

 

YAhooo..ini adalah benar semata2….x tipu punya! sgt sonot berpicnic kat sini padahal time nie, kt mana2 di Kedah banjir…Tgk haritue cuaca x ler hujan..then Abang Ipar ajak we all pegi Pedu Lake..time tue dh kul 10.00 pg dah…so dgn pantas skali we all setuju…Tempat kenangan maa..harus ler di terjah smbil2 flashback kembali kenangan CINTA indah kat sana….so tempek photo cukup la kan!! dh x der idea nk karang panjang2 lak!…….

DSC_0471Lompatan padu maut! perghhh..sangat sporting ini budak dua owg! Picca taken by Mr Hubby! 

DSC_0342DSC_0387

Kan Ku dh kata..picnic atas jambatan maa….hanya kitaowang saja di sini….rasa mcm tpt ni kami yg punyaaaa……….

DSC_0400

Pastu masing2 gigih memancing…Ikan2 tue suma educated..sekor pon x pandang umpan we all! adeeiii!

DSC_0426

Pastu try pancing kt sini gak! pon sama…

DSC_0460  

So..Ini adalah ahli2 yg memeriahkan majlis masa picnic ritu! perghhh..pakat gigih lompat tingiii…….berdekah2!

========================================================

  • Nanti free ku kasi tayang picca lagi yer…si kecik yg begitu sporting bergambar!
  • Sangat suka pakai tudung pemberian sahabat nie..macih byk2 yer!
  • Owhhh Parkroyal..tungguuu!!!…berjimba2 lagiiii!

6 comments:

mummy_ayu said...

seronoksnye..

MiJa said...

whoa!!! nice place jugak nk piknik tu kan..menariknye piknik ramai2 cam hangpa.. =)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wak bestnya berpiknik....nak join sekali leh...suka gambo 1st tu cantik la

zura@iwan said...

nureen & cousin tu ku tgk mcm lompat atas benteng tu jerk..kakaka....

ok gk tu picnic atas jmbtan..x de org..hahaha..jgn atas jmbtan pulau pinang sudaaa..haha

chekna said...

cantik gambar2 ni... tempat pun cantik.. best berkumpul ramai2 camni kan.. lagi best kalo dapat mandi kat tasik tu... :)

wantie said...

sereyau ku tengok nureen lompat. takut jatuh. memang nampak tinggi dia lompat tu..