"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, November 13, 2010

Bila sedikiT RaJin...

Nie bila dh rasa free sangat2...especially tenet dh laju dh..x ler semput2 cam siput tue....apsal guna siput sebagai mewakilkan perkataan semput kan! nk mengindahkan bahasa la kot!kakakaka............

So, ku godek2 Photoshop tue walaupon aku bukannya expert pon kt benda tue...still blajar...so ku cut & paste jer gmbar2 nie wt header...nnt dh jemu sure aku tukar & tukar lagi!! Manusia kan x pernah puas dgn apa yg ada....Jemu!hahaahaha...:D

Ni ku guna size 1200 utk panjang & 185 utk lebar..kena adjust & adjust smpai sepadan dgn size blog ar psl ritu ku mmg ada expand blog size aku supaya jd size cenggini...:D

================================================
  • Besok ada teambuilding kat Parkroyal...berjimba2 ngan geng opis yg gila2 tue...Aku team Pink! I loikee!!

8 comments:

dilaOHdila said...

salam giena
pandai hang main ngan pshop ni. aku ni mmg teringin angat nak blajaq benda ni tapi bila try asyik x menjadik. tunggu nmonth COM nak antaq aku pi blajaq menatang ni 2 ari kat UITM. nak tahu basic ni cukup2. nanti kita boleh blajaq sama na....hehehe

ang masuk umah aku tak nampak apa ka? awat JIN sorok kut umah aku tu......hahahha

ieda said...

cantikk , ajar lah sikit :)

wantie said...

hoho.. cantik heaser tu. aku ni lagi la tak pandai.

aku cuma guna header yg hang wat aku that day. ntah bila la nak tukar.

Gieyana said...

Dila

Eden pon tgh blajar..still amatur lg ar!..tau basic2 sket jer..nnt ang dh terror ang ajar ai lak k..:D

Tu la psl..byk kali woo nk masuk blog ang but blank jer..huuhuhu

Gieyana said...

Ieda

Alaa..ini cantik di mata sy jer..nnt dh expert sy ajar k..:D

Gieyana said...

Wantie

Kekeke..cantik di mata aku jer nih! alaa..ku godek2 jer nie...:D

*∽ IZAN ∽* said...

wah cantekk cantekk cantekkk..!! Izan pun verangan je nak tukar header tapi sampai sudah tak terbuatt ha ha

zura@iwan said...

aku nk tukar header gk ni..tp adeiii x de masa la plak..tlg buat kt aku bleh..haha