"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 9, 2010

FroM PeDu LaKe WitH LoVe...

 

Kitaorang berkesempatan utk jejak kan kaki lagi kt tempat penuh 1001 kenangan nie..kenangan suka dan duka..kenangan cinta semestinya….Although tpt nie dh x open utk public…namun kenangan indah itu amat bermakna & terpahat selamanya….

DSC_0357 Dulu berdua..sekarang bertiga kt sini….DSC_0463

Sempat posing gediks kt sini…Lompattt tingiiiiiiiiiiiiii!………….

===========================================

  • Story…coming soon k!

7 comments:

noor said...

teringat masa g sini..x bleh nak pijak kaki kat chalet pns yg amat...

wantie said...

tu la. dah tak bukak utk public la pulak. even masa bukak utk public pun aku tak pi.

tengok dari kejauhan jer la sekarang ni.

ALoNa Cintamaniszlite said...

Kalo dh tak bukak utk public..camno korang leh masuk??
sbb pak guard kenai gie lagi ke?? hehe..
Sempoi je kali ni..pakai suar trek je, ek..ngee

fazilzura said...

wah .. cm besh je Pedu lake tu .. kalau BBQ lg besh kan

mama tisya said...

yg pki bj merah tu adik beradik ko ke..nmpk mcm ada iras2 ko

[-suziey-] said...

waaa tpt cintan cintun kah...hiks..

MaMa aYiN_IzZaRa said...

sempoiiiiiiii jer ko kan..bertrack suit...hehhehe...
happy family..syok tgk..!!