"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 12, 2010

Gieyana's Giveaway... Is Coming Soon..

Owhh aku mmg nk kasi GA nie kat kengkwn..especially yg ada anak2..anak sedara..relative..mahupon siapa saja la yg nk wat koleksi kasut2 comeyy nie...mostly kasut2 nie utk kanak2 yg umur 2 tahun ke 5 tahun kot ..ikut size ler kan..ada hamba Allah yg baik hati kasi kat aku kasut2 yg berbagai jenama nie..Adidas, Puma dan apa ntah lagi tapi hanya ada brapa unit pasang ajer..ku baru jer bawa balik but x explore tgk lagi....So tunggu ku update kay....



Gambar sekadar hiasan...

==================================
  • Ini adalah GA yg ikhlas dari aku tau...tapi mostly kasut2 nie utk boy jer...but kalau gegirl nak pakai pon should be no problem...


5 comments:

CT said...

:)

ibu_Arifa said...

wah..1st GA dr kak Gee nih.. mesti nk join ni.

tunggu kak Gee update nnt.

Nana said...

wah bez ni cpt2 update tau pasti aku join hehhe

J@J@ / Bini The Rock said...

aku nak try plk GA dari kau plk Gie...hahahah!!

zura@iwan said...

buat GA..bagus2..btmbh2 traffic nnti..hehe..