"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 8, 2010

Gieyana's Jr In Action

Tersangat ler susah nak captured picca Nureen...Nie secara kebetulan jer bila ku paksa suruh dia posing and dia bagi kerjasama yg sangat baik weekend baru2 nie....




 Haha..sempat candid photo Nureen tgh dok.........kui kui kui...

 Beraksi kt Pedu Lake....tgh gigih lemparkan sesuatu kt Pool...
Ku lihat jauhhhhhhhhhhhhhh..................

============================================
  • Photo nie using lense 50mm..setelah lama giler ku abaikan lense nie..guna mode manual!
  • Nnt ku update photo kat Botanical Garden tempohari k...Berapa kali nanti daaa...............
  • Keriangan berpicnic kan Pedu Lake mmg terasa sehingga hari nie...memancing ikan yg byk but sekor pon x dapat!kakakakakaka!

9 comments:

intanurulfateha said...

cntik gmbr3 neh sume kak =)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

cantik gambo...dah besaq dah anak gie ni ek....nampak cam tinggi la dia ikut papa dia ek

wantie said...

comey ar gambor ko ni. lense 50mm. kalau aku ler pakai lense apa pun gambor mesti tak cung cenggini. sebab aku memang tak tau guna camera. hikssss...

Sidratul Muntaha said...

sempat lagi dia tut tut.
ahaha..
comel ini budak.

☆ lieya latif ☆ said...

ALAHAI so cute...modelnye comel...gmbr pun cantik2.....suke lieya tgk...

afdni said...

beb, dah beso dah anak dara ko.. picca sumer i loikeeeeeee!!!

babyluv_ayang said...

tinggi nyer budak nureen ni....smakin cantik....

Farra Dhelina said...

rambut nureen seksi!! hiks

zura@iwan said...

tu pandai dia buat aksi..hehe...comeyyyy mcm auntie zura...hahaha...