"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 22, 2010

My Giveaway ~ Amendment

Buat Kengkawan semua...minta maaf sangat2 pasal nk buat giveaway kasut2 sport pelbagai jenama tue...tp malangnya x dpt nk kasi kt uols psl kasut tue nmpaknya x sesuai sgt2..ku dh kasi Nureen try beberapa pasang namun kasut tue cepat rosak..mybe stock yg dh lama..lagipon rasanya mmg x bagus kalau nk bagi benda yg kita sudah tau akan rosak...Mr Hubby selalu berpesan..kalau nk bagi sesuatu benda tue kat orang, kita kena memberi benda yg kita sayang...So, sebagai gantinya..ku akan fikir benda lain yg ku fikir wajar & setimpal k...Maybe aku kan buat Giveaway for my anniversary yg akan coming soon next month ker..so wait for my update ok!...

Sayang korang!

4 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

GA ape ni....nampak no kita ni ketinggalan keretapi

sumpit said...

salam perkenalan...
nnt bila buat GA jagan lupa bagitahu yer..
qalish.com

ibu_Arifa said...

okey..tak pe..next month pun tak lama lag jer pun..hihihi

bila kita nk bersua nih..dgn kak zura min dah jumpa dah..dgn kak Gee lum lagi.

zura@iwan said...

hehe....pk2 jgn x pk.hahhaa..