"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, November 14, 2010

ParkRoyaL ~ I'm HeRe...

Waktu entry nie di publishkan..aku dh berada kat Hotel nie....Kali ini aku x payah bersusah2 payah utk attend comittee meeting, pegi awal kt function nie...aku adalah seorang pekerja yg ingin menikmati keriangan yg penuh girang bersama kengkwn lyg gila2!! Baru Enjoy kan! Kalau sebagai committee x dpt ler nk nikmati semua keriangan nie mcm last Year!huhu


Owhh..Parkroyal Hotel Penang...aku datang nih!!

Selalunya every Year company buat dinner! but this time, ..we all celebrate Annual Lunch a.k.a Teambuilding ala2 Telematch gitu!! Perghhh dh confirm dh dpt bayangkan aksi spontan kengkwn, bos2 di mana kt sini x kira pangkat atas darjat..semuanya di layan sama rata...tht why kt company skrg ler tpt paling lama aku bertahan...6 years +......Diaorang semua adalah keluargaku yg kedua selain familyku sendiri!

Maybe function we all macam nie la kot kan!kakakaka..ni mcm nk kawin jer nih! 

Semestinya..makanan adalah tersgt ler sedappp...............

Kalau leh berenang kt sini sure best gak nih! Picture semua ihsan dari SINI

============================
  •  Kalaulah di murahkan rezeki..dapat ler hadiah2 cabutan bertuah yg grand2 tue..Doa2 kan yer!!
  • Kalau idak aku nk celebrate makan2 ngan hubby kt sini utk anniversary..but since dh mai dh sini mybe TBA kot...nk gak tpt yg something special kan!!

5 comments:

ieda said...

seronoknya .. otel nie memang best ..
1st class uuu :)

@e_da said...

syok tu.. temp[at cantik.. tak penah lg sampai situ

*∽ IZAN ∽* said...

perrghh... tengok hotel je terus naik semangattt...!!

zura@iwan said...

ooo..teambuilding rupernya..hehe...

wantie said...

amboi hang.. ber lunch sampai kat batu feringghi nun...

nanti upload gambaq hg yang dok bersuka sukaan tu yer.wajib tau aku nak tengok.