"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, November 26, 2010

Pasangan Sedondon di AidilAdha!!

Diaorang nie mmg mcm pasangan kekasih jer...Sedondon jer bajunya...mmg rapat gila mereka berdua nie...main sama2..mandi sama2..bergaduh sama2...makan pon sama2!! So aku sedikit jeless actually psl bila ku panggil dia wat donno jer!! x heran langsung dengan pekikan ku!Sabo jer kan! so dapat ler aku berpacaran lak ngan Mr Hubby tanpa gangguan kan!kakakaka.

Nureen ngan Sepupu dier..Ku Mohd Afiq...mmg diaorang nie close giler! sedondon kan!!

Mulut Nureen terherot2..dia makan assam boi di hari raya! aduyaiii!

gigih jer diaorang nie main panas!

Lepak2 kat sini gak!



THEN................

 
Last but not least..sempat lagi minah gediks nie kasi ciuman khas utk korang yer!

14 comments:

ibuayahdamia said...

gambar last tu memang tak leh tahan...ader gaya gedixxx tapi sweet..hehe

afdni said...

issyhh.. meleleh ayor liuq tgk asam kat tgn nureen.. hiks hiks hiks..

mummy_ayu said...

rapat tul nureen ngan cousin dia yg sorang nie...

fazilzura said...

MUAHHHHH tuk nureen jgk ..
amboi dia , sedondon ye....

* nureen , akil windu kt nureen ni ..

haku sure nureen x lupe kenangan dia kene usik dgn akil

Gieyana said...

FAzilzura

Muahhh balik gak!...hehehe

sure Nureen igt lagi taw! especially kalau buka balik gmbar2 kenangan2 semua tue..:x berkelip2 mata dia dok belek Akil...aduyaiii! :D

Gieyana said...

Ibu Damia

hahaha...spontan jer tue..susah nk amik picca dier! adeeii...

** Suka tgh Aleesya bposing tau!

Gieyana said...

Afdni

Tu ar kan..ritu pon aku x sempat nk makan psl left over sebijik tue jer..so Nureen yg sapu..hahaha

Gieyana said...

Mummy Ayu

Betui tue..mmg dia rapat giler ngan Sepupu dia nie..:D

wantie said...

hohoho.. terherot mulut dia makan asam boi. sempat lagi posing mulut herot tu.

by the way , she' so cute ar.

Sidratul Muntaha said...

muncung tu mahal!
tyra bank punyer muncung!
ahahaha

zura@iwan said...

mmg sedondon arr...bila bsr nnti sure malu2 plak depa ni kan..hehehe..

muahhhhhhhhhh utk nureen plak...

Mykhalish said...

phewitt hencem bf nureen. hehehe... sweeet la pipi dia mkn asam smp herot2 muka. hehehehe...

ieda said...

amboi2 kemain suke layie ..
pic last tuu cantik ..
ermm ader agenda aper2 tak mummy utk mereka berdua nieee .. heheh

yunz_02 said...

dh besar dh nureen.. hehe..