"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 2, 2010

Penang With Love ~ Da Intro & A Nite with Love…

Ku x tau nk mula kat mn…kesemuanya adalah kenangan INDAH after edisi Genting With Love ritu….Although kenangan nie kt Territories we all jer..namun mengandungi 1001 kenangan yg ter Indah!…Bermula dgn edisi jejak kasih kt Hotel Grand Paradise hingga menikmati hidangan makan malam kt Kapitan Restoren..Bagi ku, restoren nie is da best Tandoori Chicken kt Penang….Planning asalnya nk bw SAHABAT nie kt Botanical Garden smbil berpicnic n snap2..namun plan terpaksa di tukar psl hujan turun…Since diaorang pon letih n check in pon lambat kt hotel tue..so we all lets them rehat2 dulu…Macih gak kat Zuraiwan psl sama2 menjadi tour guide utk kwn kita nie..although this is the 1st time kita gather2 ngan Zurafazil,This would be one of da best journey tht we had n enjoy together during last weekend!
DSC_0112 Da photoshoot we had on Sunday! Aku, ZuraIwan , Zurafazil &  sis inLaw dier…bersama2 ngan minah kecik!
DSC_0931 Masing2 kebulur gigih menjamu selera..kekeke
DSC_0936 Hubby’s Zurafazil, da kid n brother in Law dier….Si Comeyy Akil yg peramah!!
DSC_0941Semestinya ada My Hero N princess gak!

Pastu we all Heading ke Nite MArket kt Batu Ferringi..kt sn da mcm2 goodies kalau nk beli buat kenangan....
DSC_0952 Sempat gak ku curi2 snap picca ditgh2 lautan manusia nie…kekekeke,..My hubby N Nureen is there!!
DSC_0953 
Ku curi gak snap photo nie…Ada dua Zura di sana….
DSC_0956 Wahhh..wahhh..sibuk shopping yer! siapakah yg bertuah akan dpt free FM dr Zurafazil!! kekekekeDSC_0971 Owhhh..bontot backside aku pun ada paparazzi snap yer!berdekah3….
DSC_0978 Da Bokeh taken by hubby! I loikee this!
DSC_0984 Ku tgh gigih sms dua Zura nie…dh hilang dh diaorang!wakaakakaka…ku tingin nk beli gmbar2 kt belakang tue..but mahei sgt ler!
DSC_0991Berposing berlatar belakangkan tpt Kenangan..mula2 fallin in Love ngan hubby dedulu…kui kui kui…….
==================================================================
  • Although we all mmg stay kt Penang..rasa cam tourist la plak! wakakakaka..
  • Zuraiwan dh story dh next station for da nite yer…jln2 cuci mata lagi smbil ragging ZuraFazil n family! Jgn serik jumpa we all lagi tau!

5 comments:

zura@iwan said...

betui2 terasa mcm tourist pn kita...wpn duk penang. tp aku mmg lama x jln2 gini weyy..inilah kesempatannya..hahaha..

apa2 mmg kenangan indah...tu arr kan idak kita snap sekali lg kt ship tu...tp aku cari hg x jumpa plak..lgpn sian zurafazil duk tggu lama...kakaka..

el said...

aku serik dah g nite market ni..kalo bw anak2..kalo kami berdua ok..mmg syiok...x leh bw budak2..lg2 dah msok 3 ni..jenuh kau..hahahahaha nice pic

fazilzura said...

Salam uolssss....
sgt2 epy gile kentang le jmp korg .. mmg hapening..
dak zura tu memula ckp pendiam , aku dok tungu jgk bileee le dia jd pendiam , cz riuh jgk dia berborak .. heheh cm dh lama kenal kan kite ni
lepas ni harus wat CLUB WIRA ehehheeh .. pehtu club SNAP SAKAN .. heheh

wantie said...

jelesnya aku tak leh join. nampak meriah bebnor perjumpaan korang yer.

ibuayahdamia said...

memang happening outing ni....bestnya dapat jenjalan ngan kawan2...lagi best dapat snap2 the moment