"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, November 2, 2010

Penang With Love ~ The Hard Rock Hotel…

 

PErghh…time we all terjah hotel nie utk cuci2 mata smbil snap2…we all semua actually dh penat giler dh marathon slow2 kt Nite Market tue..but gagahkan jua psl dkt jer n dpt gak cuci2 mata..Kesian lak kt Dua2 Zura nie…tp msg2 pon excted gak nk pegi kan! kan! kan!..risau gak kalau ku biarkan sj ZuraFazil menapak balik ke Hotel sendirian kt Georgetown tue..kang x psl2 sesat lak!huhu….

DSC_1042 DSC_1041 DSC_1039

Da Hotel..tpt we all lepak2 jap…..from blurrrr to sharpen….

DSC_1003

Posing jap kt sini..Akil dh naik minyak dh berdansa dgr lagu2…kakakka…Zuraiwan dh ilang dh…

DSC_1007

Gitar yg jd rebutan ramai….

 DSC_1015

We all rakamkan kenangan kt sini gak…..

 DSC_1019

Nureen yg x hiraukan owg..x kesah walaupon pic dier x der bersama2 aku n Hubby…

 DSC_1021

Akil yg sgt sporting!

 DSC_1046Hubby pinjam topi Akil utk berposing..ku tgk kemana daa….

DSC_1051

Kat Lobby Hotel…Zura N Iwan…

DSC_1053Meh anak2..kita posing2 kat sini lak yer before balik!kakaka

 DSC_1055

Last BUT not Least…photo we all again! kenangan nie taw! biler lagi ar kita dpt gather2 camni kan!

================================================================

  • More photo & story…coming soon k!

6 comments:

zura@iwan said...

pstt; aikk sm lak entry..td aku pon buat n3 kt hotel tu..hehe

aku ilang dh masuk dlm daa....iwan cergass..hehe

mummy_ayu said...

wah..best tu lepak kat hard rock..
tambah2 bab posing kat gitar tu..cun..!

fazilzura said...

wakakakkaak... naik tergelak bile haku ingt balik kes akil naik minyak time dgr lagu kt situ, dia pun layan berdansa...wakakak

tu ler kan, kite ni dok snap2 tetiba si zuraiwan ilang..wakakakakkaak

fazilzura said...

wakakakkaak... naik tergelak bile haku ingt balik kes akil naik minyak time dgr lagu kt situ, dia pun layan berdansa...wakakak

tu ler kan, kite ni dok snap2 tetiba si zuraiwan ilang..wakakakakkaak

Farra Dhelina said...

gigih nya nureen susun lori hiks

wantie said...

mcm best jer hard rock cafe tu. aku pun tak pernah pergi lagi..

kemain korang yer, betul betul menikmati malam nih.