"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 29, 2010

Photoshoot2 Kenangan Aildiladha...

Raya nie berkesempatan gak nk amik photo kenangan compare ngan Raya Puasa ritu...tu pon psl we all stay kt umah sendiri..So dapat ler bergediks ngn family kecik kami nie before balik beraya ke rumah mak & rumah mertua...:D
DSC_0533
Picca nie nk posing2 gediks ngan En Hubby jer..tetiba budak kecik nie interframe..tue yg nmpak muka Nureen sebelah jer! hahaha…DSC_0534
Yang nie baru All in 1..:D DSC_0536Sampai terlena Aku dibuatnya…berdekah2! DSC_0537Kahhhh…posing x boleh blah! Sabor jer kan! blasah jer la..janji puas hati!hahahha… DSC_0538 DSC_0543 Pastu..before tinggalkan umah nie …Sempat gak posing gediks kat depan umah…hahaha..nmpak sgt aku giler bergambar! Blasah jer lah!hahaha
  • Next week kot leh terjah lagi umah nie Lagi…Tension betul dengan Jiran Student sebelah umah nie..Dah ler “Seksa”…ikut suka suki dier jer taruk kasut kat tembok umah tue…mau aku tolak jatuh kasut2 tue!..k kena wat tembok tinggi lagi la kot!hahahaha

7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

kemain korang anka beranak...tapi lieya suke...cantik2....lagi2 pic no 4 tu...kemain mak ngan anak darenye...pandai pose!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

so sweet semua pic ni...suka nampak bersahaja

el said...

lain pulak aku tgk muka ko kali ni

wantie said...

both of you hold nureen's hand look so happy.

wish you happy always..

MyKhalish said...

i loikkeee ur dinding merah.. hhaha.. siap ajak mr daddy cat kaler gitu gaks.. dia kt..wahhh sgt memancar. hahaha... nice pic dear..

zura@iwan said...

posing smpi lebam...hahaha...

uittt....student sblh umah hg tu "seksa" cm tu gk ke...adeiii..susah la cm ni....hahaha

CT said...

bahagianya......!!!