"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, November 29, 2010

Update on My Gieyana's LoVe Contest...

Just nk update on Contest aku nie...So buat semua kengkawan yg nk menjointkan diri...Pastikan picture yg anda UP kan tue menepati syarat2 yg dinyatakan dalam entry yg aku NIE . ... ..Cuma nak tekankan psl one of the term & condition di bawah nie.

  • CUMA uploadkan 1 Keping Gambar anda yg paling unik/kreatif yg menggambarkan Kegembiraan/Cinta/Kasih-Sayang/Riang-ria dan semestinya adalah gambar anda sendiri yakni tidak dicilok gambar dari mana2 pemilik lain. (picture tidak semestinya anda bersama suami sahaja, gambar kegembiraan/riang-ria bersama anak2 pon di benarkan. Penyertaan dari pasangan kekasih adalah tidak diterima. Ini adalah utk mengelakkan dari terjadinya fitnah kelak.
>>>>>Ini bermakna, photo semestinya adalah gambar anda sendiri bersama2 dengan yg tersayang (SUAMI anda bkn bersama Ibu Bapa anda) atau Bersama dengan si comey (ANAK Anda sendiri) to show your love & loving moments hv created together. (kalau ngan anak sedara pon boleh cuma pastikan Kanak2 instead of Sebaya)So lain dari itu will be disqualified k..So just refer contoh2 photo yg ku upload dlm ENTRY aku sebelum nie yer..


Sebarang pertanyaan leh ajukan kat sini k...Dateline will be on 6th Dec 2010 at 12.00pm. Result will be on 19th Dec 2010.

6 comments:

ieda said...

akak nak joint lah dikkk .. cam seronok jer .. pueh cari gambooo huhu

nanti dah publish akak letak link yaaa :)

CatlinaFly said...

wah mcm best..huhu tapi takdok gmbr sesuai...tgklah camne nanti..good luck with ur contest k!samalah hadiah kita..sy pon bg hadiah bodyshop gak utk contest yg lepas..

CatlinaFly said...

wah mcm best..huhu tapi takdok gmbr sesuai...tgklah camne nanti..good luck with ur contest k!samalah hadiah kita..sy pon bg hadiah bodyshop gak utk contest yg lepas..

CatlinaFly said...

wah mcm best..huhu tapi takdok gmbr sesuai...tgklah camne nanti..good luck with ur contest k!samalah hadiah kita..sy pon bg hadiah bodyshop gak utk contest yg lepas..

Gieyana said...

Ieda

Macih2..dh dpt linknya tue yer..:D

Gieyana said...

Cat

Wahhh..byknya komen..hehehe..ok..joint yer..kebetulan nie.Tp asalkan penerima nnt berpuas hati kan.hehehe..