"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 23, 2010

Calling for Top 10 Gieyana Love Contest

As Salam...

Dah banyak hari dah nie contest aku berakhir..namun most of TOP 10 ritu x claim lagi free FM kecuali Top 3 n the Lucky No..Uols x nak ker?? huhu..sian kat aku tau ...x sudi ker nk terima? kalau ku nk belikan Body Shop punya barang gak, alamatnya pokai ler aku!huhuhu...So mintak uols kasikan alamat + no tipon kat aku er  before this friday 24/12/10 jam 11.00pm. Kalau x claims gak ku akan lets go kat kengkawan lain la yer...

^_^ Aku mmg komited bab2 send hadiah nie..x suka kalau owg tertunggu2 n memungkiri janji..tu dah ciri2 owg munafik tue..Jauhkanlah diriku dari sifat2 sedemikian...

19 comments:

Ummi Eisya said...

ooo top 10 pun dapat ke..tak tahu..sori ye..kita bg kat fb ye..

[-suziey-] said...

haih..aku pn dpt kah..erkk ko bkn dh ade add aku ke..heeheh..

433-0-1, jln 1/132,
gasing indah,
59200
kuala lumpur

yunz_02 said...

lorr dpt jugak ke gie.. ni kes x baca btl² ni huhu. ok ok nnt yun email k.. tengkyu tengkyu :)

mummy_ayu said...

kalu diaorang tak nak..meh aksi kat aku..he he he..buat muka tak malu plak..

ibuayahdamia said...

hahaha...lawak pulak..ader jugak yg tak tau pasal top 10 pun dapat FM...ekekek

Farra Dhelina said...

a ah stuju kata mummy ayu, klu diorg taknk, kasi kat kita gak..( hehehe tak malu gile) hahaha sj gurau ye kak g ;p

zura@iwan said...

x mau kasi aku le..hahaha..

ieda said...

uihh x nak ker FM tuu .. akak nak leer walau x menang sbb kumpul nieee :))

Mama Zharfan said...

me pun bengang gak kalau winners tak contact organizer--siyes nampk sgt tak alert kan..so tak berminat la tu kot :p

Gieyana said...

Ummi Eisya

A'aa..ok..ai post on 24/12 k..:D

Gieyana said...

Suziey

A'aa la dear..x tau dh taruk kt mn weh..nk kena godek2 balik citylink nyer docket tue take time lak..insyaallah bsok aku send k..:D

Gieyana said...

Yunz

A'aa dpt..send cepat2 k..kt entry the winner tue ada email address..

Gieyana said...

Mummy Ayu

hahaha..ok..tunggu besok pas kul 11 camna..pastu aku sedekah kt kengkwn..kekeke

Gieyana said...

Ayu

Tu la psl..diaorang x alert kot..kekeke

Gieyana said...

Farra

Hahaha..k..tunggu bsok after 11 camna..pastu akak sedekah kt kengkwn..kekeke

Gieyana said...

Zura@Iwan

hahaha..tu la psl..:D

Gieyana said...

Ieda

Tu ar kan..diaorang x mau kot..x pon x pasan...:D

Gieyana said...

Mama Zharfan

Tu ar kan..sy lak jd x senang duduk psl owg x mo claim..kekeke

fazilzura said...

GIEEEEEEEEEEEEEEEEE..

top 10 pun dpt ker? lor sowe2 haku x tau beb ..

no 11, jalan alam jaya 9,
taman alam jaya
43200 cheras ..