"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, December 14, 2010

Citer En Nuffnang Aku….

Ahakss..tgk sanaa sini kengkawan citer psl Nuffnang...aku punya! Adeeiii ...ader gk dpt BE but x ler byk mn..cuma dua jer..ritu Nokia C3 tue, tp skrg dh jd ME..kejap jer dia berlegar2 kt kotak iklan tue..but tgk jer mlm nie dh turun ke bawah dh...syukur la kan! Meh nk tunjuk sket Iklan yg berlegar2 kt blog aku nie…Hilang BE satu & berganti dengan Iklan Colgate…tp x ler dapat ratus2..Mmg ciput giler!!!!kahhhhh!
Hurmmss..nak wat entry kerap2 pon x dapat psl busy ler lately…but try gak wat entry walaupon satu..cukup ar kan! at least berupdate gak blog nie…ngeee!
NuffnangAku
  • Sure uols x sabar nk tau sapa pemenang contest aku tue kan! result dah ada..cuma tunggu tarikh 19hb nie jer nk publish..sabar yer!

12 comments:

amyeryn said...

ada gk 2BE tu..aku tkde BE br ni

Azuan said...

ade jugak la kan BE tu...kira ok la...huhuu

Gieyana said...

Amy

aku pon br jer dpt balik nie..kalau idak x der gk!huhuhu

Gieyana said...

Azuan

sket jer dptnya pon..tp x per la kan..syukur dgn apa yg ada..

ibuayahdamia said...

sikit2 pun dapat gak kan...better than nothing

Mama Zharfan said...

congrats dpt BE :)
tak sbr nak tunggu result contest tu :)

SyaNa said...

aku pn ade colgate
ala gie, ade gak tu kan dr xde
ade blogger langsung xgerak2 nuff dia
sian gak tp xtau kenapa x gerak langsung

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

kira ok la tu ada BE, cayok2 k

wantie said...

tak pernah pun dapat BE. hiksss.
mestila org yg dpt BR tu mencanak jer duit yer.

zura@iwan said...

aku ada BE pun...bkn nek byk pon...ciput je...bila nk ratus2 ni..hahaha

ALoNa Cintamaniszlite said...

Erm...bg akak...en. nuff ni utk sambil2 aje. Kalo nak terkejar2 sgt..susah ler psl blog akak pun bkn popular, n3 pun ikut suka hati je nak masuk bila, hehe. Kalo rajin tiap2 hari..kalo takde masa..seminggu sekali..cenggitu ler.

Gieyana said...

Alona

Betui tue kak..sy pon sokong! x ler kejar2 En Nuff nie..ada masa sy update & x der ms xy x update..kalau ada Iklan tue syukur ar kan..kalau x der tue nk wt camna..x der rezeki..:D