"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, December 8, 2010

Update : The Contestant ~ Gieyana LoVe Contest


Terima Kasih sekali lagi buat semua yg sudi memeriahkan contestku yg x seberapa nie….kalah dan menang tue biasa ler kan! adat tue….Pemenang akan di pilih berdasarkan keunikan photo, latar belakang yg unik, gimik wajah yg unik, serta kasih dan sayang yg di pamerkan dalam gambar tersebut. Salah satu dari juri yag akan mengadili iaitu PhotoG yg pro nie a.k.a my best friend…
1stAfni_Wawa 2nd Connie 3rd Nana  5th Kak Ida

6th Lin 10_CikLinn 8_Azni
7thAlinaLan9_Ch@  11_CuteMum 12_FAzilzura
13_IbuDamia 14_ImanMom 15_Just 16_Lelord
17_MimieHamdan 18_MsJujue_Pelangisiang 19_Ogy  21_SallDan
 23_Yunz_02 20_Pearls
24_Zuraini 22_Shima Emi
25_Haszuraidah
 26_KerudungUngu 30_Suziey
28_MamaZharfan27_LoveAlya 29_NadiahSidek  31_UmmieEisya
Buat Semua..Good luck yer!! Thanks again psl sudi memeriahkan contest nie…
  • x der masa nk input no kat photo uols..so, ku just upload n tempek jer kt sini without do any editing..:D..so jadinya panjang berjela…hihihihi
  • For those picture yg x di senarai, next time leh joint lagi in case ku ada buat contest lagi yer…ku dh announce kt beberapa entry before nie…picca wedding is disqualified yer..
  • There will be a top 10 photo soon….so, tungguuu………

14 comments:

ibuayahdamia said...

yeayyy..ader gambarku disana...

Gieyana said...

Ayu

Hahahaha..gd luck yer..:D

haszuraidah ishak said...

gambar kami ada..thanks..

New entri :Maila Vote Saya

Huda said...

err..gambar sy disqualified ke?


http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2010/12/gieyanas-love-contest.html

mzhany said...

lorrr,patot laa...huhu tak prasan lak gambar wedding takleh ciss camne la bleh terlepas baca nih....xper xde rezeki ;)

mummy_ayu said...

dah tutup dah..alamak sowie tak sbb join..banner dah tepek dah ari tu...apa pun good luck to semua yg join!!!

Gieyana said...

Huda

Sorry..miss out lak..dh update k..:D

Lelord said...

yeah gambo ngan teksi kuning ade

[-suziey-] said...

yeehaaaaa...we're in the list..btl..kalah menang adat la..janji happy. :) slmt memilih ok..

Farra Dhelina said...

gdluck semua!!

mimie1678 said...

yeayyy... saya jugak ada.... :-)

noradzlina.kamdani said...

he he he nk tanya
nape few link kale len? apakah maksudnye?

Gieyana said...

Noradzlina

X der makna pon..sy copy & paste link & jd cenggitu..hihihi

Mama Zharfan said...

moga2 ada rezeki me ..Amiin