"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, December 1, 2010

Lalalalalalalala...............

Tersangat ler busy lately...Kesemuanya kena settle in the same time. So, buat semua contestantku..you all jgn risau yer...hadiah dh berada di tanganku...sure you all nnt x sabar2 nak tau apa lagi hadiah selain utk "For The Winner " kan! Ku akan publish hadiah2 tersebut after the closing date ok..seronok gak buat contest nie psl at least leh kenal byk blogger2 baru..Dan x lupa gak kengkwn2 yg dh lama kenal kt alam maya nie yer!


Dan yg paling best, siap dpt tubuh kumpulan "Snap Sakan" lagi!! berdekah3....

Ulang tayang skali lagi gambar ini yg kini menghiasi ruang tamu ku!

^_^ Tersangat lega psl hadiah semua dh ada kat tangan...my own expense ok! to make my wonderfull month n day much more enjoyable + happy & Make you all happy too. Ikhlas dari aku taw! Macih for Mr Hubby for the support! I Lap you! Opsss..I likee you!

^_^ Malam nie nak berjimba2 dgn yg tersayang...warm up dulu di bulan yg penuh bermakna nih!

^_^ Nureen dh makin hari dan makin byk kerenahnya...since Achik tersayang dier ada kt umahku, asyik bergaduh jer diaorang...gaduh2 manja!! Achik suka mengusik n bukan kecik tue menepis!! Saboo jer!!

6 comments:

BeauTiFuLGirL said...

jimba2 tu apa??
PJJ ke ngn hubby?

zura@iwan said...

lalalala...kasi tau aku dl la adiah apa tu..haha

ieda said...

x sabar lak akak nak tahu
saper yang menanggggg hehehhe

ALoNa Cintamaniszlite said...

akak nak masuk kontes/GA ni..tp takde gambar mesra2..uwaa..

afdni said...

walaaa..walaa..ader present lain gak yer..bestnyerrr..

wantie said...

ooo.. achik ada kat sini. sonot ler si nureen tu yer.


tak jdi ar nak msuk contest hang tu, sebab tak der gambo pun.