"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, December 11, 2010

Nak ker Tak Nak Nie???

Dalam Di lema seketika!! Nak ker x Nak nie!! Kenduri berduyun2...x larat nk atur...tapi rini kenduri kat umah Bapa Sedara hubby kat Merbok, Kedah sinun!..Then Hubby mybe nak balik umah dier kat Kampung..Lama giler x balik kat rumah mertua..Last balik time Raya Haji ritu...X nak ikut psl byk dateline yg nk kena kejar! pastu x nak lak duk kt Penang nie sorang2...mcm mana nih! Hurmmss..kalau balik pon, mybe kena bertapa kt Umah baru aku kt sana utk habiskan eseyment..biarkan hb n Nureen kat umah mertua..Aci x?

Macam2 nak kena settle this week...Eseyment ada dua paper nk bagi finish write up nya...Dateline 19/12/10. Hari Anniversary aku..Pastu shortlisted of 10 contestant utk Contest aku tue next week nak kasi publish..Then Result pon 19hb gak.. Tapi yg paling penting sesangat..Eseyment ar!!! tue ler penangan Nanti..Nanti..and nanti...so bila dh dkt2 dateline..x ker haru!!

4 comments:

FarhanaDr said...

Kalau boleh kita belah badan jadi 19 bahagian mesti bagus kan kak? Heehee.. ;)

Pape pun, happy weekend kak Gie.. Kirim satu ciuman untuk nureen.. Heehee.. :)

Gieyana said...

Farhana

hahaha..Itu yg sy mahuuuuu....boleh x Dr buat jd camtu?hihihi...

Hepi weekend gk yer...ok..nnt ai pelukkan Nureen for u k!:D

ibuayahdamia said...

slow2 dear...ko mesti leh handle punya...

Gieyana said...

Ayu

Macih yer..insyaallah..:D