"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 6, 2010

Nak Wall Sticker Yang Cantik!


Cantik kan wall sticker nie..kalau kat umahku sure nk taruk sticker byk2 camni..tp x ler kt setiap wall...aku mmg tgh sibuk mencari sticker nie...tp aku nk yg black kaler jer....yg ada flower2 serta unik2 cenggini.....
Yang nie pon cantikk!

mcm bunga nie cantik gk..lebey kurang bunga kt curtain aku...

Kaler pink nie taruk kt dlm bilik sure cantik!

ukir2 camni..perghhh cantik!!

yang nie pon!

yang nie...tp x dpt nk enlarge lak!

 
Dan yg nie...aku mmg NAKKKK sgt design nie! Ada sapa2 kat KL sn tau x kt mn leh cari sticker nie! Pleaseeeeee....aku sanggup byr kosnya + upah tolong belikan..dh puas cari kt Penang but x der satupon yg jumpa....

16 comments:

AkMa said...

contiknye wall sticker nih yer..kat mane nak beli ekk?aku pun x jumpa lg nih..

idea utk umah baru aku gak nihh..

wantie said...

Kat Penang ni banyak yang kaler punya. Aku ada satu mickey mouse tak stick pun.

kalau hitam tu susah sikit nak jumpa.kena buat special request ni.

julietdeyellow said...

wei..yg last sekali tu ada kat ikea...rasanya 1 set dlm RM69 kot..aku pon x hengat rege dia..aku pon ada beli sticker wall kat umah aku...tp murah punyer..but nice gak...cuma design la kureng cun...nak carik yg kerawang2 cun tu mmg payah..tapi,mmg cun kan..i like it too...hang better beli sbb umah sendiri kan..berbaloi..aku neh..main lekat jer..tp umah owang..hukhukk

Farra Dhelina said...

bestnya kan ade rumah sendiri..

atty's said...

cantiknya ..gie..wall sticker..kty suka yg 1st.

mummy_ayu said...

ye la..Ayu pun jumpa yg color2 je..tak pernah lak jumpa color hitam...

Gieyana said...

Akma

Tu la psl..mmg cantik kan! kt korea byk la kot..hehehehe

aku pong tgh sibuk mencari nih..

Gieyana said...

Wantie

Betui2..byk yg jumpa pon yg da kaler punya..satu pon x menarik hati...huhu

Gieyana said...

JulietDeyellow

Ok...aku akan terjah nnt insyaallah kalau x da apa2 bln 1..ko tunggu..kita bjimba2 lg..hahaha

Gieyana said...

Farra

A'aa kan..but x dpt nk stay lg tue..huhuhuhu

Gieyana said...

Kak Ty

Tu ar..cantik betui! tp x tau nk cr kt mn nih..

Gieyana said...

Ayu

Betui tue kan..slalu jumpa yg kaler2 jer..

nadia said...

pe kate try cari yg online punya?

Gieyana said...

Nadia

Ada cari tp mostly x bkenan ler..hihihi

ieda said...

cantik dikk ..
ermmm kalau kat kuantan nie .. banyak jual kat mall .. tapi yg crowded mcm tuu x perasan pulak .. selalunya akak tgk yg simple2 utk bilik kids dan dapur :)

Gieyana said...

Ieda

tue ar kak..sm jer mcm kt Penang nie..last2 sy dh jumpa yg dihajati..:)