"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 24, 2010

Nureen In Action..

 

Malas nk bercerita lak..layan gambar2 Nureen dh ler…..Besok nk marathon kenduri kawin nie & overnite kat weekend house we all…. Nk kena suruh adik tolong potongkan rumput ler! Sure dh makin panjang rumput2 tue…Crying face

DSC_0967

She love to play..play n play….

DSC_0968

See how enjoyed she are!

DSC_0969

Then… her beautiful smile….I really Love its!

DSC_1060

With her favorite toys…

DSC_1062

I Love u..1,2,3,4………………..1 sejuta!!…..

^_^ Nureen bknlah secomey mn pon…tapi dia mmg comeyy di mataku n Hubby..Open-mouthed smile

14 comments:

ibuayahdamia said...

ya allah...sapa kata nureen tak comeyy??? buta ke apa yg cakap cam tu..nureen ader keistimewaan sendiri..yg mungkin tak der pada anak2 org lain...setiap budak pasti ader kelebihan masing2 gie...

apa2 pun yg penting,pandangan ibu bapa tu penting..sebab mereka membesar sepan mata kita...

p/s: hadiah dah sampaai tadi, aku call suruh buat 2nd delivery..thanks gie...nanti aku buat entry...hiks

el said...

luv last pic...mulut tu yg mahal hahahaha...

Mama Zharfan said...

nureen sgt comel tau!!! me tak de gegirl...sgt teringin hehhehe

zura@iwan said...

insyaAllah besok kita marathon knuri bsama2 ye? hehe...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

comey nureen pandai dia wat aksi memek muka tu, so sweet la kejap je masa berlalu dah besaq nureen ni kan, ingat lagik time nureen join contest kita time mula2 kita baru wat contest

'NuReeN' said...

cantik gambo nureen ni..

eh, mana der tag GA sndrik.. aii tag GA ni la..

http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

E.d.Y said...

cantik pics tu

Gieyana said...

Nureen

Hahaha..salah bc ler tue..kekeke..

Insyaallah kalau free ku joint k..thks psl sudi taq k..

ieda said...

cantik pic last tuu dikk :)

fazilzura said...

sapo plak kato dia x comel beb?
smp akil dok kejor2 dia tu mmg comel le nureen tu ..

Gieyana said...

Ieda

thanks yer kak..

Gieyana said...

IbuAyahdamia

Hahaha..biasa ler tue kan..lumrah..

betui2 tue..sokong sgt...

dh smpai yer..alhamdullillah dh smpai..:D

wantie said...

aku suka pics last tu. part mata dia yg bundar tu. comey.

[-suziey-] said...

sape kata xcomel? semua budak comel la wei..nureen pn comel..setiap org tu ade kelebihan dan kekurangan..