"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 17, 2010

The Prize’s ~ Gieyana LoVe Contest…

 

Wohoooo..sure uols x sabar nk tau resultnya kan! Aku pon x sabar gk nak announce..tungguuu yer..Ahad nie jer taw! tadi dh g belikan n completekan hadiah tue…Semuanya from THE BODY SHOP k! Aku mmg fanatik suka giler ngan benda2 yg di jual kt sini..supporter no 1 k…Yg nie jer yg leh guna tanpa was2 psl semua barangannya dari tumbuh2an..Open-mouthed smile

So..dengan ini…Gift with a bowadalah…….

DSC_0843

Jco Donat untuk tpt pertama..Opsss bukan lah! sure ku kena baling ngan telur busuk nie kalau x tepati janji kan! yg nie ku beli td jer masa belikan lg 1 perfume utk contest nie…DSC_0845

Nie kesemua hadiahnya…amoi kt Body Shop tue dh siap2 wrap cenggini atas permintaanku..kata nk courier kan! so kena ler jamin drpd kerosakkan kan!ngeee..Open-mouthed smile

DSC_0850

Kasi keluarkan plastic wrapper tue psl nk snap2 photo kan!lalalalala…sorry ar kalau reben tue ku ikat x cantik yer…asalkan hadiahnya cantik sudah kan!Winking smile

 

DSC_0858

Gift with a bow tempat KETIGA..Jasmin EDT…rege dier? uols cari sendiri ler kt Kedai nie..

DSC_0860

Gift with a bow tempat KEDUA…Chymara EDT….

DSC_0862

THE WINNER…Semestinya The Moraccan Rose Perfume..Rege RM79. Knpa aku pilih hadiah nie..psl aku mmg pakai perfume nie n aku mmg sukaaaa bgt ngan bau dier..moga pemenangnya nanti pon suka yer…Open-mouthed smile

DSC_0854 

Hadiah nie utk siapa???? Ni adalah hadiah for the lucky NO..Body lotion & shower gel..kecik jer but jd ar kan! bukan senang owg nak kasi free  kan!

DAN..x lupa gak wat semua Top 10 contestant..Uols akan dpt FM from Penang dari aku yer…Open-mouthed smile

 

^_^ Kalah atau menang tue adat kan! ishhh brapa kali mau rewind daa….GOOD LUCK to all yer walaupon hadiah2 kt atas ku dh tau milik siapa…so tunggu Ahad nie for the answer k!Open-mouthed smile

^_^ Macih pada yg sudi joint..Ku bagitau hubby yg hadiah2 nie mmg ikhlas dariku..Thanks Mr Hubby! I Love You…Embarrassed smile

17 comments:

ieda said...

dik ada TAQ for uu :)

http://iedaimmi.blogspot.com/2010/12/1st-lucky-draw-blog-suka-hati.html

Syima Emi said...

congrats kepada semua pemenang... :):)

Mama Zharfan said...

bestnya hadiah2 top 3 tu...tak tau ler ada tak rezeki me
anyway, sbb me one of top 10, so memang konpem dpt FM kan beshhh ;) tqvm!!!

mama tisya said...

wah best2 adiahnye...tkde extra fm utk aku ke...hehehehe

imanmom said...

tahniah semua pemenang...

ibuayahdamia said...

Gie....hadiah2 memang mengancam habis...moga murah rezeki ko gie...

wahh...top 10 pun dapat FM...alhamdulillah..

Nana said...

wah beznye adiah
awat ada 2x entry ni?hang double pos ke

Nana said...

aku bole xpasan aku dlm top 10 hehe xpe kalah pon dpt fm lalalalla

Gieyana said...

Ieda

insyaallah nnt free sy buat k..:D

Gieyana said...

Syima

congrate gk buat semua yer..

Gieyana said...

MamaZharfan

Insyaallah..ada rezeki x kemana kan..
sama2 yer..:d

Gieyana said...

MamaTisya

hahaha...rugi ko x masuk tau..FM besok mlm br aku nk g cr wei..kakakak...:D

Gieyana said...

ImanMon

Macih2..

Gieyana said...

Ayu

Macih2 yer..terharu ngan wish ko..insyaallah..

sama2 yer..:D

Gieyana said...

Nana

hahaha..sabar jer ko nie..

entry aku sebelum nie jd biol..aku dh remove dh..:D

zura@iwan said...

caya la adiah dia..rege pon mantoppp..hehe..

Gieyana said...

Zura@iwan

hahaha..ikhlas nih..rugi ang x joint! tp insyaallah kalau rajin nnt leh wt len..