"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, December 22, 2010

Sama tapi x serupa...



  Gambar menceritakan 1001 maksud yg tersurat dan yang tersirat..suka benor aku ngan picture candid nie..Lokasi dan model  yg sama but scene + action yg berbeza...hubungan Ibu + anak.....antara dua pic nie, uols suka yg mn?



Thinking nk buat header lain menggunakan gmbar nih..:D

15 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

gmba no 2..cantikkk...yg 1st boleh masuk contest cni----> http://dillaadillastory.blogspot.com/2010/12/1st-contest-by-dillamoh-lerr-join.html

Gieyana said...

Ummi AmnaAmzar

MAcih yer...insyaallah kalau rajin nnt sy joint k..:D

Sidratul Muntaha said...

no 2.
uhuhuh
kak jemput teka ara makan ape daa...
ehehe.

Gieyana said...

sidratul Muntaha

macih yer..
ok ai zass terjah..:D

@e_da said...

gambo kedua tu nampak interaksi ibu dan anak.. menarik...

mummy_ayu said...

me too..suka sgt pic no. 2...

Gieyana said...

@e_da

Thanks yer dear..:D

Gieyana said...

Ayu

Macih2..:d

atty's said...

kty sukak yg no 2 , nampak keibuan itu lebih terserlah.

ibuayahdamia said...

gambar no 2 nampak lovely..

Naimah SiDiK said...

wahhh santikk.... gambaq no2 la G kalau nak wta header... br nampak ada qaseh coz nureen cam tgk ang time 2... haha

Gieyana said...

Kak Ty...

macih yer..insyaallah nnt sy godek2 nk wt header len..ekekkee

afdni said...

no. 2 yer..

pressie dah smpi pagi td.. thanks yer Gie..

zura@iwan said...

no 2 la beb..hehe..

pstt; rajin nk buat header ye..br tpk nk buat header br..tlg buat kt aku leh..kahhhh..

'NuReeN' said...

2 2 cantik.. lokasi & baju sesuai sgt2..