"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, December 24, 2010

Sleeping Beauty…

Hari ini hari Jumaat...cepat betul masa berlalu… hari nie cuma nk tmpek picture + bercerita mengenai princess sorang nie jer..Actually picture nie di ambil sehari sebelum ku + Mr Hubby b’gediks2 kt Batu Feringgi dan baju yg Nureen pakai nie nk pakai masa hari Ahad tue…Tapi kan..dier dh rasmi dulu dh siap pakai tido lagi! huwaa..apa nk di kata..kalau marah kang merajuk lak!
Suka tgk wajah dier time tido..Tenang jer wajah dier time tido nie....kekadangnya rasa sayu lak bila tgk dia time tido nie especially pabila marah kan dia masa nakal2 n x dgr cakap tue…
DSC_0899
DSC_0908
Nureen tido bertemankan remote control & Ummie jadi photog..
Nureen mmg byk cakap lately..kdg2 tgh gigih we all dok menyembang kt dalam keta, dia akan cakap “Diam lah! bising jer!..”..pastu ku n Hubby akan berpandang dan gelak…Then rasa Kelakar jer bila dia mengikut lirik lagu kt dalam keta….selamba rock dier jer nyanyi! Adeeiii…
Nureen mmg ringan tulang..dh boleh di suruh utk ambil itu dan ini…rajin betul dier..tp kalau bab mainan..mmg x dpt nk cakap apa! Tgk jer iklan kt TV sure dier suruh we all belikan! Nanti Ummie belikan utk Nureen taw! Mmg risau kalau time nk ke shopping complex dia nakkan mainan..bkn x nak beli..tp kalau beli, sure kejap jer dia main! Then bersepah2 kt umah jer…Then apa yg we all buat, we all dh pesan siap2 x mau beli mainan…yg bestnya Nureen akan cakap..Nureen nak tengok ajer!! Dan bila kt shopping complex tue mmg confirm dia tgk ajer taw..but mau berjam2 kena tunggu dia cuci mata ngan mainan semua tue!
^_^ Masa begitu cepat berlalu kan…..

9 comments:

alyyani said...

nureen mesti skang jadi gang bersembang korang kan? tak saba nak tunggu anak2 aku besar. :)

mummy_ayu said...

sama ngan ayu..bila tgk anak tido, rasa sayu satu mcm kan..tambah2 bila before tido tu..ada kita marah dia ker..tu pasal before tido..ayu kan make sure..say g'nite, i love u..to each other supaya diaorg tau..yg kita sayang kat diaorg..marah pun marah sayang ...

AkMa said...

good girl la nureen nih..aunty suke tang part x yah beli mainan,nureen tengok jer..bagus sgt..

mimie1678 said...

anak2 kita masa tido mmg nampak baik jer kan... hehehe... tapi bila bangun... pitam! hahaha...

ibuayahdamia said...

tak leh tgk anak tido...asyik nak gomol2 cium bau dia..hehe

Mama Zharfan said...

heart-melting moments..time really flies kan..

'NuReeN' said...

hehhee... telatah anak bila kita imbas balik mmg akan gelak soang2 kan..

elly pon klau kami 2 tgh sembang sure dia mencelah.. sya nak sembang ni.. mummy daddy diam la..

;)
jemput ambik tag k
http://nureenasir.blogspot.com/2010/12/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

zura@iwan said...

comeyyy kan tgk dier tido...sayu je tgk...huhu..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sangat touching gambo ni, rasa sejuk je mata memandang kalo time anak tido