"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, December 16, 2010

D.I.A kuasa dua...

Suami puasa hari nie..arhhh bagus la dia..sayang la kt dia...mau peluk cium dia ahh! ..ngeee...geli-geleman kan! alaa..biasa ler..hari2 kena ada gurau senda camni baru bahgia rumah-tangga kan! usik mengusik gitu...adu-mengadu....ai mmg suka mengusik tau! sama jer cam dier! lawak poyo gitu! Suka ahhh!
"Nureen..Abah pukul Ummie..Smbil pretend sakit sana sini...Jap2 nnt Nureen pukul abah taw! meh sini..cayang Ummie!" nie tatkala aku tgk olok2 mengusik Nureen....

Dia handsome kan!! kan!! kann!! Handsome di mata aku ler! berdekah3!

^ Usik mengusik mmg best...x sabar nk countdown...Hurmss dpt table setting kt tpt tue sure best tue! Sun Light Lunch kali nie instead of Candlelight Dinner....ngeee!

12 comments:

zura@iwan said...

usik mgusik manja dlm rumahtgga sudah semestinya...bahgia wooo..hehe...ngan sapa lagi nk mgusik kt umah tu..hikss

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

sama cam kita hubby suka ngusik then balqis la jadi tempat baking powder kita...ha...ha...balqis mesti sokong kita punyer terus pi dush2 papa dia

mimie1678 said...

hehe... encik MN pun kuat menyakat... kdg2 nk marah pun tak jadi... jatuh chenta pun sbb dia kelakar... heheheh...

Gieyana said...

Zura@Iwan

Betui2 kan..ngan sapa lagi nk usik mengusik..br ar bahgia selamanya kan!hehehe

Gieyana said...

Anje

Hahaha...sure so sweet kan...suka bila suasana tue jd meriah ngan usik mengusik kan! br bahgia sokmo..:D

Gieyana said...

Mimie1678

Hohoho..mcm tue br bestkan..ai suka ngan owg stail kelakar2..br best kan!

*∽ IZAN ∽* said...

sweet!!! suke aku baca entry luahan hati yg tulus ikhlas cam nko nih!! semoga berbahgia selalu yekk!

Mata Hati said...

usik mengusik mengeratkan lagi kasih sayang dan ikatan kekeluargaan. saya x tahu nak usik siapa? usik diri sendiri acik tak..huhu

Gieyana said...

Izan

Macih2..insyaallah..ko sama yer..:D

Gieyana said...

Mata Hati..

Hurmmmmss..cepat2 ar cr..sure best tau mengusik..

^^ Usik diri sendiri pon best gk tue..ngeee

wantie said...

bagi aku:-

Usik mengusik= wajib
Merajuk = kekadang ja
peluk cium+ wajib setiap hari. Tak leh nak cukup 7 kali. 3 kali pun aku akan cuba jugak.

Usik anak. sekali sekala sebagai pengikat kasih bersama.

ieda said...

tul lah dikk usik mengusik tuu penting kan .. tapi kalau ngusik sampai nangis tuu bahaya .. huhuh