"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, December 13, 2010

ToP 10 ~ Gieyana Love ConTest


1stAfni_Wawa 3rd Nana   10_CikLinn 12_FAzilzura 13_IbuDamia  23_Yunz_02 24_Zuraini 28_MamaZharfan 30_Suziey 31_UmmieEisya
Tahniah buat semua top 10 nie…kalau ikutkan hati mau ku kasi semua yg menang..walaupon uols x tersenarai..jgn kecil hati yer psl kalah n menang tu mmg adat..Yang pastinya photo2 uols mmg menggambarkan 1001 erti kenangan…:D

15 comments:

Naimah SiDiK said...

wah .. dah ada top10.. congrats 2 all.. rugi haku x join eh... heheheh ....

Mama Zharfan said...

ada pic me ;) good luck to me & all top 10 ;)

noradzlina.kamdani said...

good luck to top 10...uols layak menang...

Gieyana said...

Naimah

Tu la psl..rugi hang x joint..:D
insyaallah next time aku buat, hg joint k..:D

eT said...

gudluck...
me xsempat join....:(

Digital Lifestyle EXPO 2010, KLCC

Syima Emi said...

congrats to all top 10..

haszuraidah ishak said...

tahniah buat semua top 10 dan good luck..

Jom skodeng :Kelebihan Related Post Berbanding LinkWithin

Mata Hati said...

tak leh nak join sbb belum berkeluarga ..hehe :)

saya suka gambar no.5 tuh.. nampak romantis sangat

afdni said...

waaaweeeee..teruja jap sbb tersenarai..nway, gudluck tuk sumer top 10 yerrr..

Ummi Eisya said...

dapat top 10..syukur..

zura@iwan said...

tahniah2...syg aku x dpt nk join kerna masa x mgizinkan...huhu..

ibuayahdamia said...

alhamdulillah..tersenarai..mudah-mudahan ader rezeki..

mata hati- eh eh macam gambar saya jer no 5 tu...thanks yer

[-suziey-] said...

good luck to all..

fazilzura said...

fuhh gambo ku ado ?? yehuuu dlm masa samo segan huhuhuhu

Nana said...

uik baru pasan gambaq aku ada hehe
good luck seme