"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, January 9, 2011

"COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"


SYARAT2 UTK BLOGGER
Blogger

1 - buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"
(sertakan picture di atas ni sekali ye)
2 - Jadi follower di blog ni
3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz 
4 - Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je :p)
(make sure dorg tahu dorg di'tag k) 
 
Aku Tag : Suziey.Com, Mimie, Wantie
 
5 - tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni
(jgn lupe lak, nnti CC xtau yg uollz da join..okei? =_=)
 


HADIAH??!
apa hadiahnye??
-
-
-
ini dia?
ade 5 bakal pemenang utk setiap 5 hadiah di bawah

2 keychain bear (seorang satu)

1 set pendrive pocket (1 set=2biji)

&


2 pasang "couple pendrive/broadband pocket"



Tarikh Tutup : 4 February 2011 (sebarang pindaan tarikh tutup akan dimaklumkan kemudian)

7 comments:

zura@iwan said...

aku br nk buat GA ni...fazilzura msge klmrin..hehe

ieda said...

best nie :)

fazilzura said...

salam beb , good luck ..

* en somi ko dh beli lampu tu ? dia dtg kl ke? sowe yek x dpt nak belikan , dgn akil berpantang lg.. b4 tu dok xdak stok je..

Farra Dhelina said...

menarik gak hadiah nya ye

*goodluck!!

e.l.i.z.@ said...

cute la hadiah ..gud luck!

mamaacha said...

dah try joint....ni linknyer http://gurindamkami.blogspot.com/2011/01/colorclikz-1st-giveaway-2011.html

E.d.Y said...

comel2 hadiah dia..good luck yer..;)