"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 13, 2011

Da Special Our RED day..

 

Ini adalah penangan special day utk Kenny Rogers ker? Hurmsss..mungkin juga! TAPI planning asalnya adalah utk Dinner..Menu adalah western food yer! Di samping survey2 kat KR gak..mana tau x ramai owg..Owhhh..sesungguhnya mmg ramai betul da RED tgh beratur kat sana…masa tue dah 7.00pm kot…Sorry ler, kalau ramai sangat x nak ler ku beratur…buat lapar jer perut ai yang dah berkeroncong minta di isi…So we all terjah Dave Deli jer…For me, ayam dier lebih sedap than KR…Open-mouthed smile So lets da photo tell da story yer..Open-mouthed smile

DSC_0259

Mr RED on the day…he really love RED..see his watch also got RED tau!DSC_0263

ME & Ms RED…Si Nureen yg serius…Open-mouthed smile

DSC_0277

Our food…Sedap sangat! we all had this..RM13.90 per plate..

DSC_0279

Calamari..RM6.00 per plate..

DSC_0281

Ms RED tgh sibuk ngan makanan dier..

DSC_0274

Kahhh..lawak lak ngan wall picture nie…sosej besauuuu!hahaha

DSC_0297

Lepas had da dinner..we all had fun kt sini..treatment utk Ms RED…

DSC_0295

Then Sama2 main mainan nie..best gak!

DSC_0298

Pastu..time nak balik..Ms RED menangis gara2 nak mainan…we all keraskan hati x belikan psl bukan lama mn pon nak main..membazir jer..dia nk beli set golf lak tue! saboo jer…time nie dh almost 10.00pm kot..time Ms RED nak beradu gak nie..tue yg buat hal tue…Open-mouthed smile

^_^ Adeiii..dah sampai umah pon Nureen minta nasi goreng! saboo jer…

^_^ Merah putih…hihihi…Open-mouthed smile

7 comments:

Nana said...

hehe hang pon terjah kr ek semalam
siap kasut merah sekali hehe comei

atty's said...

kty lak suka nandos dari KR..
ayam yang gie makan tu look much better & yummylicious DARI KR..kr mahal sikit kan .

zura@iwan said...

hahaha...ku smlm ingt nk kuar g tgk wayang..tp kmlsan mgatasi segala...lepak2 umah je..haha..

fazilzura said...

aku suke kasut ko tu beb .. meroh menyala ..

* aku pun x g makan KR ... xdak geng

E.d.Y said...

kenapa xpakai baju merah jugak?

eT said...

hehe...
sama la ngan eT...
tp p KRR kt plaza alam sentral..:p

e.l.i.z.@ said...

eh eh muka nureen mmg sebijik muka k.gie ar