"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, January 9, 2011

Domain dan Hosting percuma daripada Mrnamie.com dan Weirdobytes

Salam Kenal untuk tuan empunya blog  MrNamie.com. Tuan empunya blog yang Suka mmerhatikan keadaan ragam manusia di sekelilingnya. Dan katanya Jangan tanya kenapa. Psl dia Suka berkawan, tapi tak suka "kawan makan kawan". Suka ngan kata2 tuan empunya blog nie..

Memamg ku dalam perancangan nak tukar blog ku nie kepada DotCom. tapi still mencari2 lagi..lagipon x der masa nak godek2 dengan lebih mendalam dan semestinya kena pay yearly fee utk domain sendiri kan.!! So nie peluang yg ada sekiranya murah rezeki utk dapat free domain nie di samping menambah kenalan.

 

Untuk contest ni, Mrnamie.com akan pilih 3 orang pemenang yang bertuah dimana pemenang-pemenang ni akan menerima hadiah-hadiah seperti berikut:
Tempat pertama
(Pakej3) domain dan hosting tajaan Weirdobytes
2Gb webspace
20Gb bandwidth
Unlimited addon domains
Pengiklanan secara percuma di mrnamie.com dan semuabest.com selama 1 bulan
kesemuanya bernilai RM115
Tempat ke-2
(Pakej2) domain dan hosting tajaan Weirdobytes
500mb webspace
5Gb bandwidth/month
unlimited addon domains
Pengiklanan percuma di mrnamie.com selama 1 bulan
kesemuanya bernilai RM85
Tempat ke-3
(Pakej1) domain dan hosting tajaan Weirdobytes
200mb webspace
2Gb bandwidth/month
unlimited addon domains
kesemuanya bernilai RM55
Cara untuk menyertai peraduan ni, korang boleh rujuk pada gambar banner di atas. So kalau nk joint sila clik  serta add kat SINI dan jangan lupa  blog weirdobytes gak yer..
TARIKH TUTUP PERADUAN: 31 Januari 2011 Cepat-cepat sebelum terlambat.
Url bagi Weirdobytes : http://www.weirdobytes.com

So ku Tag : Zura@Iwan, Wantie, El

3 comments:

MrNamie said...

Mekasih ye gieyana sebab sudi join kontest mrnamie yang tak seberapa nih... hehe

Gieyana said...

Mr Namie

Sama2..uits..cepatnya feedback! bagus betui2..suka sgt psl dh review..:D

faizul said...

Semoga berjaya menapatkan domain sendiri. :)