"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 18, 2011

Entry yang Sedikit SS di Hari Selasa

Sila clap2x tangan! Ku dah nak lari sembunyi bawah meja nie. Nie first entry syok sendiri ku publish kat sini!ngee...tetiba jer rasa diri nie sekembang2 bunga ros kat Cameron Highland tue..Seluas2 lautang opsss lautan kat Batu Feringgi tue bila ada owg puji lebih2 nih! Nasib baik leh control lagi! Kalau Mr Hubby baca nie sure dier gelak & ku jadi malu nih! hihihi

 Adik Nie Cakap ku sweet! hahahaha...seyess baru semalam ku survey2 blog dier and baru pasan entry yg menjadikan aku syok sendiri nie...hihihi..Mana akak ada sweet dik ooi..Ai cuma sweete di mata Mr Hubby n Nureen jer!hihihi..." dh terbang dh nie"kahhhh~
Pastu Akma lak..nk jadikan ku sbgai sumber Inspirasi lak..adeeii! ku biasa jer owgnya..tapi sangat2 terharu pd pujian nie...
Haaaa..yang nie ku tak tahan nk gelak! seyess ker wei ku nie kreatif!kahhhh!...aku biasa2 jer nie..tp mmg seriusly ku sgt addict dgn homedeco punya barang2..ada duit leh ku beli jer!hihihi..siap rekomen aku jd Interior designer lak tue!..Amin2..kira doa gak nie..mn tau one day leh tukar bidang kan!hihihi..lagi satu 'nak terbang' ZuraIwan cakap living umahku cantik bebs! seyess dh Syok sendiri dah nie..kahhhhh!

10 comments:

Mama Zharfan said...

ok jer SS sekali sekala heheh

Gieyana said...

hahaha..betui2 kan. Sesekali syok sendiri apa salahnya.hihihi

MrS. F!zA said...

takpe tuan rumah nk SS sekali sekala..kat rumah sdri bkn rumah org kan..ekeke

*header tu memula tgk dulu igtkan hubby k.gie tu azhar sulaiman!! hahaha aduila.. (SS utk hubby k.gie la ni)

Yati Lee said...

hehe..xslh pn nk SS..lgpn bkn kta yg perasan..dh mmg org puji kn..silalah kembgkn dri anda yea..hehe

Gieyana said...

fiza~kahhh.ss lg nie!kembang bmangkuk2.hahaha..

Nie kalau hb bc nie sure ss giler nie.sakit xcident pon myb ilang gk nie.hahaha

Gieyana said...

yatilee~hahaha..makin bkembang2 nie..dh2 jgn puji byk2 ai nk g wt kija nie. Krg x leh wt keja lak!hahahaha

ciK mOt ©™ said...

tak salah pun...saya pun kekadang ada gak SS...sains seketeri...lalala

SyaNa said...

hahhaaa..xpe xpe...pagi2 SS elok utk motivasi diri
kekeee

ALoNa Cintamaniszlite said...

senyum sampai ke telinga..hehe..

zura@iwan said...

hahaha...kembang skali sekala apa slhnya..ku pun cm ku kdg2..wakaka...

ku pon kembang ni..sbb mu sebut nama ku di citu...kahhhhhhhh...