"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, January 22, 2011

Gambar ~ Sekejap Ada Sekejap Tiada..

Bila tengok gambar nie secara berulang2...rasa macam lawak jer! Bukan Takat gambar nie jer...gambar yg sebelum2 nie pon sama!hihihi...Nureen sibuk jer ngan aktiviti dier tnpa menghiraukan we all yg gigih berposing! kekekeke

DSC_0478

Kalau Nureen sibuk dgn aktiviti dier..mmg susah nk suh dier berposing! dier ngan Dunia dier jer! Masa nie ku tgh set timing utk si gabak tue..

DSC_0479

Jeng2…aku tumpang sekaki!lalala

DSC_0480

See..see..dah ilang lak!

DSC_0481

A’aa…yg nie baru ada! tapi cam biasa Nureen dgn Dunianya..kt belakang tiang tue! adeiii!

Pastu..

DSC_0484

Setelah di paksa baru ler dia nk joint da gang! Huh…sabar jer kan! igt Senang ker nk snap2 bersama2 taw! ader saja aktiviti yg Nureen nak buat!huhuhu…

^_^ Bila di tenung…di tenung kembali gambar2 nie…mmg terasa sgt kebahagiaan tue kan! Moga kebahgiaan senantiasa memekar bak bunga ros gitu!hihihi

19 comments:

mummY2Y said...

haha..dpt bygkan nureen dgn dunia nye sendiri..
best2 bleh set sendiri klu weols harus nak kena minta tlg org lalu lalang!

el said...

smlah ngan aku
anak2 aku ssh nak bergambar..
kena marah2 barulah terhegeh2..tu pun terkedu nk berposing

wahhhhh cun tul selipar cik abag hahahaha (guwau petang2) :)

ibuayahdamia said...

hahaha.nureen dengan dunianya yer..

kalau aleesya pantang nampak kita bawak keluar kamera, automatik..standby nak amik gambar...

Mama Zharfan said...

sweet tau pic bertiga :) rambut nureen sgt comel :)

Mama Zharfan said...

mme dtg click ur HB utk ari ni heheh

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha ha..! lawakkk lawakk.. buat hal sendiri je nureenn.. tak peduli mak pak dia buat apa punn kih kih kih!

padle said...

budak2..bese la tu...tgh nk meneroka dunia lg...hehe

yunz_02 said...

amen....:D

Gieyana said...

MummY2Y

hihi..betui2..Nureen mmg dgn dunianya sendiri..x kuasa nk joint da club amik photo..

hihihi..harapkan cik kaki tiga tue ja la..:)

Gieyana said...

El

Tu la psl kan..x larat nk jerit suh diaorang joint da club!hihih

hahaha..sabar jer kan selipar cik abe ku tue..dh buruk dh pon nk pakai lg! opss..gurau jugak!hihihi

Gieyana said...

Ayu

Hihii..tue la psl..sabar jer..

Alesyaa mmg suka bergambar kan..tht why dia pandai posing..:D

Gieyana said...

MZ

Thanks yer...hihihi..rambutnya kdg2 kusut psl x nk sikat!huhu..

Gieyana said...

MZ

Thanks yer..:D

Gieyana said...

Izan

Tu la psl..dia dgn dunianya n mummy n daddy sibuk berposing!hihihi

Gieyana said...

Padle

Betui2..:D

Gieyana said...

Yunz

Thks..:D

ieda said...

cantik picca nie dikk .. so sweet family :)

zura@iwan said...

budak2 mmg cenggitu...x larat nk kejar amik gmbr...dgn dunia dorang sdiri..

alyyani said...

korang punay attire haritu tu pun sgt best and santai gitu! :)