"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 19, 2011

Gambar ~ Serupa tapi Tak Sama…

Seriusly ku ketawa semasa sibuk explore balik gambar2 yg nak ku savekan dlm harddisk. Mana2 gambar yg tak elok ku delete jer. Ku simpan gambar2 yg terbaik utk kenangan masa depan ajer.  Open-mouthed smile

Comey tak Nureen?

DSC_1045

Nureen yang ala2 stunt man gitu..terkangkang bebs!….Pastu….

 

Smile

Smile

Smile

Open-mouthed smile

Surprised smile

 

DSC_1055

Kahhhhh! seyes ku gelak ngan Mr Hubby psl picture yang nie pon sama jer cam picture Nureen kt atas tue..Like father like dotter!! hihiiSmile with tongue out

^_^ Mmg kelakar kan picture nie! Sabar jer!hihihi…

^_^ Gambar kenangan we all masa Wedding anniversary ritu. belum publish lg kat sini…hihihi

22 comments:

Farra Dhelina said...

hahaha a'a la sama lah kak!! hehe

Yati Lee said...

hehe..bkn gie junior la kra..munir junior la..hehe

Gieyana said...

farra ~ betui kan! Mmg sm2..ms wt entry nie smlm pon dok gelak!hihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ha...ha....sama la like father like daughter...klik2 HB untuk gie...

Gieyana said...

yatilee~ betui2..munir junior in action..sejibik jer!hahah

Gieyana said...

anje~tue ar kan! Sm ja!hihihi..macih yer anje..kita klik2 yours gak yer!

zura@iwan said...

ada gk gmbr aku & iwan yg kelakar cenggini..haha...

MrS. F!zA said...

mmg sama!! mna tk tumpahnya kari kalo tk ke nasi..ekekeke

Gieyana said...

zura@iwan~hihihi..ada gk noh..mmg kelakar kan!hihihi

Gieyana said...

fiza~betui2 kan..sure mmg akan ada aksi yg sm gitu!hihihihi

Ummi Salsabila said...

Huhu.pose ikut father dia..

Beach mn tu Kak? Bt feringgi ke?

AkMa said...

memang sama..anak bapak betul yer dia..hehheheh

mama_umar_maryam said...

mane x tumpahnye kuah klu x ke nasik kan,hik3..

Gieyana said...

ummi salsabila~a'aa kan..like father like dotter!hihihi...a'aa beach kt bt feringgi..

Gieyana said...

mama_umar_maryam~hihihi..betui kan:.:)

Gieyana said...

akma~ tu la psl..godek2 balik pic nmpak ada kesamaan..hihihi

ibuayahdamia said...

hehehe..memang sama..ayu pun ader gak gambar sama2 ni...kebanyakan candid..yg pasti aleesya banyak tiru ibunya..

el said...

terkangkang tu yg mhl tu hahahahaha

Gieyana said...

ibuayahdamia~ sure tgk balik mmg kelakar kan! Cute sungguh aksi slamber camni!hihihi

Gieyana said...

el~ betui2! Aksi kangkang tue yg mahei tu!kahhhhh

wantie said...

hahaha.. sejibik. sib baik hang pun tak wat aksi cenggitu.

Gieyana said...

wantie~kahhh..kalau aku wt cmni sure saham jatuh woo!hahahah