"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 19, 2011

Gambar ~ Unsur yg sensitive daripada mainan kanak2!!

Hari tue..outing bersama2 Mr Hubby kat Toy Muzium nie..Kasi Nureen cuci mata tgk pelbagai2 karektor kartun kartun kat dalam nie. Mmg pelbagai jenis dan bentuk mainan kt dalam nie. Budak2 mmg suka! Mak dan bapa budak x berapa suka psl nothing much leh tgk kat dlm nie. Baik tgk kat kedai jual mainan jer!hihihi..

Gieyana’s Quote: Gambar2 ini mungkin akan menyentuh sensitiviti sesetengan pihak. Sila abaikan unsur2 yg tidak sihat yg terdapat pada gambar2 ini yer. Ini adalah hasil photography semata2 yer..

DSC_0010

Harry Porter. Baru jer tgk filem dier recently…

DSC_0017

Barbie…pelbagai jenis ada kat dlm nie….yg nie jer pon yg elok!

DSC_0047

Aduyaiii..kartun seksaa bebss! nek pisang lak! kahhhhh!DSC_1075

Yang nie pon sama gak! aduyaiiii!

DSC_1083

Kartun perang2….

DSC_1103

Kartun nie Nureen cakap “x maluuu!” psl pakai cenggini ler kot!

DSC_1107 

Ishhh! sudah lupa ler nama filem nie! Sapa ingat angkat kaki tangan!! Smile with tongue out

^_^ Besok cuti! Yahoooo…………….nak g picnic lah!!

4 comments:

noradzlina.kamdani said...

monster inc...
kt ne muzium kartun nih?

zura@iwan said...

ku x penah masuk...tp iwan penah masuk bw adik2...hehe...dh la masuk rm10 kan?

jom picnicc.....iwan kojer..huhu..

Gieyana said...

Noradzlina ~ A'aaa br tetingat..time buat entry nie x igt lak!hihihi

Gieyana said...

Zura@iwan

tue la psl...mmg RM10 rasanya for adult..budak2 pon kena gak..tp dh lupa ler Nureen kena brapa ritu. Rasanya more than RM5 kot..

Betui..x der apa kt dlm tue...jom2..jap lg ar nk p jln2 amik gmbar..:D