"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, January 15, 2011

Gieyana GiveAway is coming soon!

As Salam buat semua sahabat...presenting my GA soon k!...Don't be shy2 to joint yer....hadiah mmg menarik! hurmss..menarik ker! I guess so ler walaupon kecik jer...tengah decided utk kasi aper nie..Semestinya Gieyana's bodyguard kena kasi idea juga! So tunguuuuuuuu............

17 comments:

Farra Dhelina said...

waw baru hbs hr, dh nk buat lagi..mesti best kan hadiah kak g...klu sempat nk join lahhh :)

J@J@ / Bini The Rock said...

InsyaAllah lah Gie..

aku ni mmg teringin nak join..klu aku free bos tak kasi kije banyak aku buat erk! hahahaha...

Mama Zharfan said...

kalau dh pernah menang boleh join lagi ke heheh me nak join--mesti join kalau dibenarkan lah :)

ieda said...

x sabar nie .. hehehe mcm lah akak nie jenis rajin joint huhuhu .. kdg2 tu x dan lah dikk .. nak sgt menang tapi ada masanya x sempat huhuhuh

Gieyana said...

Farra

hahaha...akak baik hati nih..alaa biasa saja lah...nnt akak buat entry n joint k..:D

Gieyana said...

J@J@

ok..take ur time yer..

ku pon busy sokmo gak but curi2 masa kt umah utk on9..:D

Gieyana said...

MZ

hihihi..x kisah ler..nnt ai buat entry k..:D

Gieyana said...

Ieda

hihihi..x per..joint jer..sama ar cam sy..tgk jenis GA gak..kalau rumit sgt malas gak nk joint..hihi

Nana said...

harusssss join heheh

Gieyana said...

Nana

Ok..no hal..:D

Yati Lee said...

besh ni..klu sesuai nk join la..hehe

E.d.Y said...

wow..menarik ni..huhu

ibuayahdamia said...

insyallah..akan join juga..hehe

Gieyana said...

Yati

Joint2..senang jer nie..:D

Gieyana said...

Edy

Hihihi..:D

Gieyana said...

Ayu

ok..memeriahkan majlis kan..:D

zura@iwan said...

nk join gk..hehe..