"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Wednesday, January 26, 2011

Gieyana Giveaway ~ Contestant Update

Wowww...sungguh diriku x sangka..terlalu ramai rupanya peminat Giveaway nie kan..Aperpon, as at 26th Jan 2011 at 10:20pm, keseluruhan peserta adalah sebanyak 71 owg. Ku x sempat nk tinggalkan jejak kaki kat entry uols but ku dah update nama2 peserta kat sidebar daku. So, just feel free to review k!

Aperpon good luck buat semua peserta yer.. Tarikh tutup lambat lagi..25 hari lagi...So for those yg interested leh ler joint sementara masa masih ada yer..Due date will be 20th Feb 2011 at 20:02pm.

The prize will be a perfume from Body Shop dan FM Penang for 5 lucky no k..^_^ doa byk2 agar anda adalah salah seorang dari yg bertuah..Aminn...

Good luck again from me k!

8 comments:

Miss Mucuk ! said...

ok..dh cek dh nma..hee..

farasakura said...

heee nama saya farasakura bukan farazakura XD
no 47 :)

Gieyana said...

Miss Mucuk

Ngee...:D

Gieyana said...

Farasakura

Opss..sowi2..baru seri..1-1..hihihi

nanakimie said...

ok,ada:)no.23..tq sis!

mummY2Y said...

perghhh ramainye..berdebarlak nak join.. tp nk citer ape pasal n3 tu nnt.. citer pasal weols look younger or uols?agak confused..hihi

Gieyana said...

nanakimie

hihihi

zura@iwan said...

namaku ada di citu..hehe