"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, January 22, 2011

Gieyana's Junior Bakal Menjadi Photographer??

Sila tepuk tangan dengan penuh perasaan yer kengkawan!!Hihihi..ada yg nk tepuk ker? Kahhhh!..Si Kecil Gieyana bercita2 tinggi nak mengambil alih tugasan Ummie nya untuk menjadi seorang photographer...See...see the photo!..

 Mula2 Nureen explore jer Si Kaki tiga..
 See...Explore lagi! Adeiii!
 Amboi2...Senyum pula! mentang2 Ummie x marah!hihihi
 Kan ku dah kata...Nureen mmg nak jadi Photographer!kahhhh...Kamera x der pon but Verangan nk jd Photog!hihihi
Yang Nie close up sket! Saboo jer kan!hihihi

^_^ kerenah budak2 mmg melucukan kan!hihihi

17 comments:

el said...

hari2 dok ngadap tu manakan dia x teruja gie woiii...
bgslah kecik2 lg berminat nak jd photographer...hehehe

Farra Dhelina said...

hehehhe..mmg ada bakat lah kak!! gaya dh ade tu, tgal nk di asah je tu!!...

padle said...

alala cumilnye la c nureen ni..geram!

Mama Zharfan said...

siyes ada gaya tu heheheh

dilaOHdila said...

gina, dari smala aku tgok view hang beroutdoor ni. katmana erk? shuntek sungguh.....

yunz_02 said...

kekekeke... adre pn sama.. pantang papa dia pegang camera..

mamalieyna said...

waaaah ada bakat! ekeke...takde camera pun bleh je Nureen eh..comel jer..ekeke..

zura@iwan said...

ye la..dh mak pak duk sll bw gedabak tu..haha..

Gieyana said...

el~ x juga ari2 ngadap benda nie. Time keluar ja br bw. Kdg2 mls gk nk bw..hihihi

Gieyana said...

farra~hihihi..sabor ja kan. Insyaallah tue,.

Gieyana said...

padle~hihihih

Gieyana said...

mz~hihihi..boleh asah bakat dia ni kan..

Gieyana said...

dila~kt penang nie ja..kt straights quay

Gieyana said...

yunz~2 ar kan. Pengaruh gk tue!hihihih

Gieyana said...

mamalieyna~tu la psl..sbar ja kan! Tp nmpak kelakar..

Gieyana said...

zura@iwan~ ikut mood gk nk angkut gabak tue..hihihi

wantie said...

ada talent!!