"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 6, 2011

Giveaway Edy : Awak Busuk!

 

Giveaway Edy : Awak Busuk..Awak tak busuk taw..sure awak wangi..GA nie jer namanya awak busuk! hihihi…Aci tak..just copy paste dari blog EDY & blog Zura&Iwan...rajin dia tag ku..macih yer..suka gak ngan perfume nie..leh jadi wangi..!hihihi...

GiveAway kedua dari blog The Beauty In Ugly...

Kalau nak tahu hadiah untuk "GiveAway Edy : Awak Busuk!" boleh click sini : HADIAH GIVEAWAY…Hadiah perfume bebs!

banner GA awak busuk

Korang hanya perlu :

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Awak Busuk!"...

(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

2. Jadi follower blog ini...

3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu...

Nak Tag : Mama Zharfan lah..psl dia sure suka nih! Then nak tag MataHati lah…dia adalah guy..

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah...

Apa tunggu lagi..

sesiapa pun boleh join...

tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi... Insyaallah..kalau ada rezeki kan! Aminnn..Open-mouthed smile

Tarikh Tutup : 11.59AM pada 12/1/2011

2 comments:

E.d.Y said...

Thanks sudi join GA ni..good luck..ternyata, anda mmg busuk.eh..tak tak...anda wangi la..hehe...:)

zura@iwan said...

wangi2 la....

gud luck...tgk sapa yg kena..haha