"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, January 29, 2011

Late supper ~ Ikan Bakar Yg Best

This week adalah minggu yg tersangat2 busy..Dan dapurku juga x berasap psl balik umah pon dah lewat dh...Kerja mmg banyak giler psl rushing for monthly closing..perghhh! tapi still boleh laluinya as long as kita pandai in time management kan..So smlm keluar makan lagi..but this time mmg terlampau lewat..almost 11.00pm keluar! Aduyaiii!..
Kedai nie mmg cantik..Most kengkwn yg duduk kat Penang sure tau Nurul Ikan Bakar nie kan!
Nureen still nk duduk dalam bb seat tue..aduyaiii!
Me & Nureen..we all berdondon2
Nie feveret ku..Kailan ikan masin..Nasib baik x jadi kailan bergaram cam we all mkn a few days ago dh!
Ikan Jenahak Bakar! Perghhh sedap smpai jilat dinding jari! RM35 psl ikan nie besau giler!
Before balik..saksikan show percuma dari Nureen...lepak baring  kat sini ala2 kt rumah lagi

^_^ X bawa pon gabak tue..using hphone jer pic nie without editing!hihiih
^_^ Seyess..kenyang giler smpai x leh lena!! tp smpai jer kt umah terus zzzzzzz..x healthy langsung k!

9 comments:

el said...

aik tmpt yg sm budak nureen tu tuju
aku pun penah gak dinner kt sini celebrate nbeseri yg ke2 ahaks

MaMa aFai said...

Ok gak tu Nureen yg duduk kat bby chair..aku ni!! si ayin tu..nk duduk lg dlm baby chair..ahhahaha!! seb baik muat...
Perghh!! Jenahak my paberet hoooo!!

mummy_ayu said...

perh..semua nampak sedap...yum yum..
tempat pun cantik..makan pun kenyang.
best!!

eT said...

huhu...malam2 mood nk tido jek..:p
sekali sekala layan gak kan...
tp syarat badan ngah fresh la...

ieda said...

waa makan tgh2 mlm ikan bakar nie .. adehhh layannnnnnnn .. x tahan nie ..ekekekek
dah lam jugak akak x makan ikan bakar huhuhu

*∽ IZAN ∽* said...

fuh meleleh air liur tengok jenahak bakaq tuhh huhu

♥MAMASYAZA♥ said...

nampaknye kalo p penang, kena carilah Nurul ikan bakar ni, mesti sedapkan

zura@iwan said...

aku suka g mkn ikan bkr kt Nurul ni gk slain hammer bay..hehe..

Golden Rose said...

wahhh sedap....kerap gak lepak kat cni