"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 18, 2011

live entry ~ sangat suka okey!

ini adalah entry pertama gieyana during office hours nie. saja mengetest utk wt update nie through hphone ok. sgt teruja disini! wink3x sebanyak beberapa kali! td br ja lepas makan nasi ayam kt post office di smping postkn fm utk zurafazil. (sori x tau lak cmna nk link blog si zura ni guna hset ni)lalalalala..ku guna post mesia a.k,a post laju. isi kandungan ada rm kt dlm tue gak! ish brani amik risiko psl mls nk wt kiriman wang. apsal kasi rm? hurmss..utk si comel akil yg suka kan nureen. moga cepat sembuh ya syg!                                                                                                                                                    

12 comments:

Cik Wanie said...

tahniah kerana berjaya buat update live,
hihihi:)

Gieyana said...

cik wanie~ hihihi..sabar jer akak nie kan..

wantie said...

Tu la, ramai yg dok updated guna hp. tapi aku tak nah buat ler. hehe

[-suziey-] said...

waaa nnti penuh live update je la blog ko..hiks;p

zura@iwan said...

syok la tu dpt update guna hset ye..hehe

Gieyana said...

wantie~ hihihi..guna wifi nie..tue yg leh wt enty nih..kekekeke

Gieyana said...

suziey ~ hahaha..insyaallah wei kalau sempat kt opis nie..

Gieyana said...

zura~ hahaha..syok gak wei..tp slow sket ar..hihihi

padle said...

update through hp?fuyoo...
ni yang nk bli BB bold ni..bile la elaun nak masuk agaknye..

Mama Zharfan said...

lg besh kalau ada pic hehehhe

Gieyana said...

padle~hihihi..alaa..nnt da rm beli ler satu taw. Xpon beli kt maxis tue. Byar installmnt..^_^

Gieyana said...

mz~hihihih..nnt ai explore tgk k!