"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 31, 2011

Malang Tidak Berbau

Semalam kejadian yg tidak di ingini berlaku kt daku..dahiku tertoreh gara2............(sila smbung apa yg terjadi!)  luka sepanjang 1inchi kan atas kening tu but still leh cover dgn scaft ler! Both of me n Nureen menangis semalam...Ku menangis psl:- takut tgk kedalaman luka tue yg x nak bertangkup balik n Mr Hubby ckp mmg nak kena jahit! Dgr jer kena jahit mmg ku takut! Ai mmg manja maa!hihihi....Nureen lak menangis psl takut tgk ku menangis!hihiih..so cute! pastu masing2 pakat menangis..berdekah3....            ^_^ Nasib baik x kena jahit n just tape kan jer luka tue! kalau idak takut parut kan!hihi..so sapa2 da idea cmna nk ilangkan parut tue nnt? hurmss bio oil pon ok kan?

15 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

Dear better remove iklan heartbeat tu k...more info feel free visit my new entry
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/pengiklanan-heartbeat-terpaksa.html

Nana said...

yallah camne bole jadi lagu tu
besar ke parut tu,
aku ada gak kesan parut kena iron xhilang2 kat tangan ni
gie aku dah kat penang ni...balik kg seminggu smpai jumaat depan

mama tisya said...

nasibaik ko tk kena jahit...nk ilang parut tu ko kena tgk blog http://www.fdhelina.com/ aritu ank die ada kena jahit lps tu die pki apa ntah dh kurang parut..aku lupa

Ummi Eisya said...

mcm ne leh jadi mcm tu..tula,rujuk kat blog farra tu..dia ckp parut mirza dah kurang..

mummy_ayu said...

dear, mcm mana leh kena tu? sian dia...tapi kalu ayu sakit kena apa2 pun..nangis, Ian pun akan join sekali..lawak je..sama la ngan nureen yer...harap cepat sembuh tu..

J@J@ / Bini The Rock said...

hui! kurang la keHENSEM an ko ye Gie.

x)

harap2 dptlah ubat yg sesuai. Jgn bonjela sudah laa...hehe!

wantie said...

lorr, cam na leh tertoreh muka lak. ko tengah wat per time tu?

[-suziey-] said...

kenapa ko wei..adehhh byk no suspennya..

yunz_02 said...

adeihh.. nape blh luka weh?

Mama Zharfan said...

mcm mana boleh luka tu??

Gieyana said...

anje

thks ya..dh ok dh kan..nnt2 free la Up balik...

zura@iwan said...

pakai bio oil tu...insyaAllah bleh ilang tu parut..

main2 ganaz sgt..hahaha..

el said...

caner leh tertoreh tu

Gieyana said...

nana

tgh lawak2 N main gusti ngan Nureen so terhantuk kepala ler! Aduyaii...

Ya ker?..insyaallah leh ngedate nnt..

I-sya said...

Gie... ku baca nak gelak pun ada, nk kesian pn ada. main ngan anak pn leh smp cederakan.

hihihhi..yg x thn tu dua2 gi bantai nanes.. sabo je la.

jgn garu bila luka dh kering. pastu letak la bio oil kot. aku pakai tp ntah.. biasa je aku rs. hihihihi....