"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Thursday, January 27, 2011

Masakan Terhebat di Zaman Ini..

Sebelum cuci mata dgn tangan picture. Sila abaikan tajuk yg ala2 perasan tue yer. Alkisah kejadian, ku nk masak ala2 chef dan dgn gigihnya nak refer resepi Farra Dhelina selepas beli benda2 fresh kat entryNIE..Tapi x menjadi gara2 bahan2 ku kekurangan. So ko transform jer resepi tue jadi sambal tumis yg di adjust menunya dgn penuh jayanya...

 See..see...kan merahhh! Merahh cam CNY nk datang nih! hihi..dapat angpau for Nureen!lalalala
Sayur2..tanpa sayur kurenglah seleraku....^_^

^_^ Sekian Terima Kasih..Menu masakan bersama Gieyana yer! hihihi...berdekah2 smbil senyum sorang2..ishh x sabar lak nak ngedate next weekend..bkn this weekend yer!hihihi
^_^ Seriusly..ku kalau jd chef mmg malas nk snap2..hihihi

9 comments:

BabyLD said...

Yummy....i wish i can cook like that too....

☆ lieya latif ☆ said...

wah sedap laa ...nampak menyelerakan......simple but yummy!!

el said...

dapnyeee

zura@iwan said...

cm ni pon sdp wey...aku menu pon kena ada smbl & sayur....

wantie said...

hahaha... hang lak jadi chef. Sejak ngandung ni aku memang malas masak,, malas serba serbi.

ibuayahdamia said...

simple..tapi confirm sedap ni kan..

mummY2Y said...

da lama tak masak!

Mama Zharfan said...

siyes nampak sgt sedap!!

E.d.Y said...

sikitnya masak..cukup ke tu?huhu