"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 14, 2011

Me Start using Heartbeat!

Apa itu Heartbeat?? Mula2 ku pon x tau..but since slalu gak ikut story dari MamaZharfan, ku dah tertarik utk register..Senang jer register taw! sama jer cam register Nuffnang. Jangan risau, Heartbeat nie x da effect ngan Glitterati status Nuffnang tue..psl dier bukan Nuffnang competitors..tapi earning dier x sama ler cam Nuffnang, dia bayar base on per clik jer...sen sen jer..but jadi ler kan dari x der... So uols..Meh sama2 kita berHeartbeat and dapat RM...x rugi...:D


^_^ See..ku punya baru RM0.00 psl br register...su rajin2 leh clik iklan Heartbeat ku kat atas tue Yer..sayangg korang!..:D

30 comments:

Cute MuM said...

kita pon baru jer register semalam.. me dah klik iklan tue..
klik me punya sekali yer..
TQ

zura@iwan said...

tu arr..ku duk tgk blog ada yg taruk tu..x per2..nnti ku pon sm2 taruk..haha..

Nana said...

aku nak wat tapi tak reti haha

eT said...

hehe...
dah wat ari tuh...
tp sbb xberkempen sangat...kurang la masyuknyer..:p

Mama Zharfan said...

selamat berheartbeat yer :) me dh click ur banner :)

MaMa aFai said...

OOo..ku baru tau ler...ok2..nk try gak..tq for the info..:)

Nana said...

gie aku dah reg pas tgk entry hang haha
aku dah klik juga
nanti klik aku plak kekeke

wantie said...

nanti senang ku register. kalau rajin ler. ok dah click pun kat iklan tu.

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita dah register semalam, dapat 2 kupang dah...kita klik gie fgie klik kita, ari2 klik ek

yunz_02 said...

hehehe.. gie.. aku pn dh register.. mana la tau kn rezeki huhu..

Dee said...

wah..new info nih..thx for sharing gie..

mummy_ayu said...

wah dah ramai join nie..nak kena join gak nie..

mummy_ayu said...

dah daftar dah..dr ur blog.. :-)

Gieyana said...

CuteMum

Ok..sama2 tlg kengkwn dpt RM kan..:D

Gieyana said...

Zura@Iwan

Betui2..ku mmg pasan lama dh..cuma malas nk taruk..dok tgk MZ cashout so jd tertarik walaupon income dier x brapa masyuk mcm Nuffnang..:D

Gieyana said...

Nana

hahaha..ku tgk ko dh buat! tahniah2..:D

Gieyana said...

eT

x per..nnt bkempen slalu..kita pakat2 klik yer..:D

Gieyana said...

MZ

Thanks yer...nnt tiap2 kali ai masuk blog u ai clik gk..:D

Gieyana said...

Mama aFai

Ok2..welcome to the club yer..:D

Gieyana said...

Nana

Ok set..ku pon dh!hihi

Gieyana said...

Wantie

ok..register wei..x rugi..:D

Gieyana said...

Anje

ok2..sama2 klik eh..:D

Gieyana said...

Yunz

betui2..sama2 kita pakat klik k..:D

Gieyana said...

Dee

ok..nnt sama2 tempek n klik yer..:D

Gieyana said...

Mummy Ayu

ok..nnt pakat2 klik k..:D

E.d.Y said...

macam nak try je since xeffect nuffnang

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

yupppp aku ni agak lembab sikit nak buat tak pandai lahhh

Gieyana said...

Edy

try2..add. income nie..:D

Farra Dhelina said...

dh rgstr, gara2 baca blog anje dgn kak g..hehehe

dh click :)

Gieyana said...

Farra

Bagus2..we clik each other k..:D