"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, January 30, 2011

Membaca Amalan Mulia...

Korang suka membaca tak? Selain dari hobi aku yg suka snap2..ku pon addicted ngan membaca tau..but depend ler dekat mood juga..hihihi

Actually ku addicted yg dua magazine nie..Satu is home deco punya magazine & lagi satu is Camera nyer magazine. So far, magazine nie mmg tiap2 bulan ku beli except Cameranyer magazine jer..Depend kat mood..Bagus juga beli n baca magazine2 nie psl mmg byk membantu dalam minat dan hobi  yg aku nie..Especially utk Home Deco..seriusly mmg suka sangat tgk rumah2 orang yg cantik tue...^_^

^_^ Semalam letih giler shopping! ramai betul manusia....
^_^ Edisi BW utk peserta2 GA ku yg sebanyak 100 owg tue as at today br jer abis..kalau yg ader miss out tue check its out my list kat side bar yer..:D

11 comments:

Mama Zharfan said...

me pun suka beli magz--sbb nak join contest hehhehe

me dh click ur HB utk ari ni :)

ibuayahdamia said...

majalah deco2 rumah tu, masa nak pindah rumah baru dulu, memang selalu beli...sebab suka tgk2 idea2 yg ader...

majalah kamera pun tgk mood + contest majalah jugak...setakat ni baru ada 4 majalah kamera

la ni suka beli majalah parenthood atau majalah wanita...sebab banyak info + resepi kat situ...

ibuayahdamia said...

klik2 HB...

zura@iwan said...

ku ikut mood gk nk beli..hehe...

impiana tu suka arr..hehe

ieda said...

hahah samer aar dikk akak window jer .. ekekke ramai ya tuhan manusia .. sell utk kaum cine .. yg membeli kaum melayu ekekkek

mamalieyna said...

jrg2 beli magazine,.ikut mood..tp kalau bab deco2 rumah ni, suka gak...seronok tgk rumah cun2x..

Farra Dhelina said...

suka bc resepi! hahahah..tk hbs2 makan kan heeeee..

E.d.Y said...

dah lama tak beli digital camera

eT said...

lama xbaca magazine..huhu

liana said...

ai pun suka baca majalah2 ni..tp kalau majalah pasal kamera digital tu x berape la..heheheh..

Gieyana said...

mamazharfan

hihihi..wahhh siap beli magz utk jpint contest g yer..

Tkhs ya!