"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 17, 2011

My Heartbeat after 4 days register..

Alhamdullillah tgk kengkawan kat sana sini semuanya register Heartbeat..Nanti leh sama2 klik kan.Sama2 dapat hasilnya walaupon 4 sen jer. Syukur kan! So see ku punya Heartbeat after 4 days register..RM4.56. Jadi ler kan..Nanti bertambah la kan..


Ramai juga tau kengkawan blog yg register macam MamaZharfan. Dan semestinya ku tau nie mmg dari blog dier. Then Nana, Then Ayu., Anje, ZuraIwan, Farra dan byak lagi ler..

^_^ So kengkawan..Meh kita pakat2 joint n klik yer utk promote Heartbeat k..:D

6 comments:

Farra Dhelina said...

wah byk tu akk pya..sy py abaru bape sen...

hb! :)

Gieyana said...

Farra

Resepi2..opsss..rezeki! syukur..nnt akak terjah blog Farra akak clik k..don worry yer..:D

Mama Zharfan said...

me dtg click2 ur heartbeat banner :)
me memang click ajer kat semua blog kwn2 yg ada banner ni--kira menderma utk kwn2 :) no worries sbb no issue of fraud click kan :)

selamat mengumpul $$$
kalau ur readers/frens/followers register as member lps click ur banner, memang laju income naik tau!!

Gieyana said...

mz~thks yer. Appreciate its sgt2.sm ar cam daku bila visit umah kengkwn yg da hb nie. Ku tlg klik gk..tkhs again ya!

el said...

cam best jek..:)

zura@iwan said...

ku punya x nek weyy..huhu sedey...haha