"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Friday, January 21, 2011

Orang Memberi Kita Menerima...

Terima kasih..terima kasih...dan terima kasih! Buat mereka-mereka nie yang baik hati. Mereka-mereka nie mmg tersangat prihatin! Siapakah mereka-mereka ini?? Sorry, x dapat nk link mereka-mereka ini psl mereka tiada blog! hihihi...

Si Comel sudah teruja bila 'a token' nie smpai kt rumah...dier ler owg yg pertamanya rasmi...huhu! sabar jer kan!

^_^ Mereka-mereka nie adalah my officemate & My boss.."A Token" for Mr Hubby for speedy recovery!  Sgt2 terharu ok..Mr Hubby siap bgtau suruh diaorang cium dier..tapi bukan cium kat pipi..Cium kat luka ler plak! saboo jer kan! kahhhhh!
 ^_^ Full story pasal picnic..Auto-publish pukul satu nanti yer..^_^

10 comments:

atty's said...

semoga hubby gie cepat sihat ye

Gieyana said...

Kak Ty

Macih yer kak..Syukur alhamdullilah.dh sihat..cuma luka2 tue x sepenuhnya baik..:D

ciK mOt ©™ said...

nak jugak nak jugak...nak jugaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk

padle said...

alolorrrrr.....hehe

wantie said...

Syukur alhamdulillah.. murah rezeki korang se familly. semoga rezeki sentiasa bertandang dalam hidup korang yer..

Amin..

mummy_ayu said...

baiknya kengkawan..bagus tul...
sgt prihatin..abis tu hubby dah ok dah? still mc lagi ker?

*azni* said...

rezeki jgn ditolak...betul tak?

Nana said...

cpt baik na..

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya dapat rezeki tu...moga cepat sembuh k

Mama Zharfan said...

besh tu..rezeki :)