"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Sunday, January 23, 2011

Pizza Yang Lazat...

Tetiba thinking of pizza...Sedapkan makan pizza. Uols suka x? Ada yg suka Domino's dan ada yg suka Pizza Hut. Mana2 pon best kan! But ku lebey prefer Domino's..Perghhh! Sedap sekali especially yg Chicken tue. Nama dh lupa dh! Classified Chicken ka apa ntah! Blasah jer...hihii...

Yang nie pizza yg we all order tempohari..ouchh..tetiba nak lagi!!hhihi

Overall, Domino;s is really good in Customer Retention...Ritu masa order, kebetulan diaorang tgh buat stok inventory, then tht girl yg amik order to siap minta maaf & bagitau penghantaran Pizza mybe akan lewat dari waktu yg di tetapkan...So pizza we all smpai after 30 minit..Then A guy yg hantar pizza tue kasi free coupon..Not only tht, a week later we all dapat surat from Domino's..Dapat free pizza lagi! Mmg bagus kan service diorang..Macam nie ler a very good Customer Retention!..
Belum lagi claim this free pizza...Due date before end of this month..hurmmmss..nanti lah!hihihi

^_^ 17hb Feb nie ada member opis nak blanjar pizza..hihhi

13 comments:

Secret Drifter said...

Try pizza nipis dominos sedap !!!

i also suka dominos nya customer service n customer offer !!

saya ada card, beli satu free satu !

azayani alim said...

suka dominos pizza jgk!!!

padle said...

lme xmkn pizza..ngidam lak rasenye...

lily@mummyQistina said...

Suke mkn Pizza..tp X pernah rasa Domino's punye.. ;)

ieda said...

kat kuantan x de domino pizza nie dikk .. kalau ada dah lama akak terjah huhuhu

zura@iwan said...

ku jugak suka domino..hehe

alyyani said...

aku semua pizza pun ok, dah mmg peminat pizza :D

Mama Zharfan said...

me rindu nak mkn pizza hut+domino :)
kat sini me mkn pizza kedai pakistan ajer :P

me dh click ur HB utk ari ni :)

'NuReeN' said...

domino nipis mmg sedap tp nureen ada time suak ada tiem x suka mkn tp ni fvret asben... ;)

Cik Wanie said...

wanie mmg dah jatuh cinta ngn pizza "Dominos",
tapi apakan daya di Alor Setar x dak okeh,
makanya nak kena trun Penang br blh dpt mkn kat Dominos,
huhuhuhu

mummY2Y said...

sukeeee...

el said...

aku suka pizzahut lg...sedapnye

ALoNa CintamaniszLite said...

bestnyer jd org slim ni..bila2 aje leh makan pizza..huhu..