"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 10, 2011

Sangat Suka..suka...and Suka...

Hajat di hati untuk memiliki Dudero nie terlaksana juga....Terima kasih buat Mr Hubby pasal luangkan masanya utk terjah Ikea gak weekend baru2 nie..ramai betul manusia katanya....time nie ku hanya tinggal dengan Nureen kat Utara,lepakkan diri kat umah kakak aku kat Jitra..perghhh..rajin juga akhirnya aku drive ke sana yg memakan masa almost 2 jam tue!hihihi...lama x jumpa akak aku tue...So, masa nk beli lampu nie, Mr Hubby asyik call jer ckp tahan ker nnt lampu nih?? Ku cakap hanya nk letak kat Penang nie jer..lagipon kat weekend hse tue dh ada kan yg beli ritu!hihihi...So nanti leh ler psg and gunakan kat sini...:D


Wahai lampu pocong..balik keja nnt baru ku pasang ko yer! duduk diam2 dulu kat situ k..:D

11 comments:

Cik Wanie said...

wah lampu pocong yer,
hihihihihi...

mesti bertambah romantik biarpun pocong,
hahahaha:)

zura@iwan said...

tcapai hajat gk beli pocong ye..eh silap lmpu dudero tue...aku dh trf lmpu tu kt umah SP pun..hikss...

iwan x ikut munir pon g ikea...lepak kt umah member dia..x larat nk kuar katanya..hikss

SyaNa said...

hahaha lampu pocong???
mmg cun lampu ni

mummy_ayu said...

dah dpt dah yg diidamkan..
sukanye dia..

Nana said...

hehe nanti dah pasang lampu pocong kasi tempek nk tengok

Farra Dhelina said...

lampu pocong? jgn memalam tetiba takut sendiri sudahhh hehehe

J@J@ / Bini The Rock said...

'LAMPU POCONG'

kih kih kih kih kih!~~

mamalieyna said...

lampu pocong eh nama dia..lawa2..suka2..hehe..

atty's said...

lampu pocong tu cantik kan ..

afdni said...

Gie moh ler dtg umah aku.. nnt aku bwk jenjalan g ikea yer.. hins hins hins..

wantie said...

hohoho lampu pochong. suka suki jer hang tukaq nama lampu tu jadi lampu pochong..