"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Saturday, January 8, 2011

Saturday yang Santai...


Mr Hubby x der kat umah this week...ishhh rasa mcm kekurangan jer ngan family kecilku nie bila si Dia x der...Dah minta izin dari Hubby nak lepak2 kat umah akak kat Jitra, Kedah smbil memancing kat tepi sawah..tp rasa macam malas jer nak memandu..almost 2 jam juga tue perjalanan dari Penang....Nak lepak2 kat shopping complex malas lak psl x larat nak mengejar Nureen yg super aktif berlari2 tue...mau sakit tekak kalau nk menjerit!hihihihi...hurmss...think2x....
Nie..Afiq...Anak kakak aku yg Nureen slalu dok sebut2...insyaallah kalau ku rajin..rini leh terjah umah diaorang...:D

12 comments:

Farra Dhelina said...

slmt memandu kak!! jauh tu 2jm perjlanan..ht2 ye!! :)

'NuReeN' said...

jitra tue kat mana ya?? umah PIL nureen pon di jitra.. tmn rasa syg dkt tokong siam tue..

ed shahir said...

drive hati-hati kak. ajak je nureen naik kayak kat tasik tu :)

Gieyana said...

Farra

Macih222tu ar..almost 2 jam tue..:D

Gieyana said...

Nureen

Akak ku dok kat Tunjang...oic..x brapa tau sgt nm tpt kt area2 Jitra tue..:D

Gieyana said...

Ed

MAcih2...hihi..nnt takut kayak tue nek Nureen lak..nak mancing nih!hihi

Mama Zharfan said...

selamat behari minggu ;)

E.d.Y said...

wah..rajinnya..untung la maknya...

zura@iwan said...

ku dh lpk2 kt so nie...hehe

ieda said...

suke pic no 1 tuu ..
selamat berhari minggu dik :)

e.l.i.z.@ said...

ouhhh duk penang rupanye..igt kan area kl selangor ni jgk

Cik Wanie said...

akk,
bila nak dating sesama nie,
huhuhuhu