"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Monday, January 24, 2011

Sepetang Bersama Nureen Najwa...

Aktiviti yg sangat sihat bila bawa anak ambil angin sambil relax2 kan! Dapat juga cuci2 mata tgk kerenah2 orang ramai..macam2 stail atau tingkah laku yg dapat kita lihat dan tafsirkan...Ada yg baik dan ada yg buruk!hihi..

So sementara keboringan berada di rumah...bawa Si comel jalan2 sambil ambil angin di samping snap2 gambar dier..^_^

 Jelingan matanya..Auww..Auww!
 Abah cakap gambar nie macam Ju-On ler plak..but Nureen dah makin sporting dgn lense...suka...suka! hihihi...
Asyik dengan mainannya...Dier pau duit Abahnya sebanyak RM10 for this. Bubble gun...huhuuhu...

^_^ Mmg best bila bersantai bersama keluarga tersayang kan!..x mau nureen pakai skirt nie actually..dia ckp 'nanti nureen x malu mcm mn!' adeeii sabar jer psl dia risau tkut nnmpak spender!hihihi
^_^ Nureen dah semakin sporting bila nk bgambar skrg nie..:D

15 comments:

wantie said...

hahaha... kalau bab buble gun tu, Amirul pun sama. Asyik beli menda tu jer. tak jemu ka main???

Cik Wanie said...

bila nak bawak jumpa aunty wanie nie,
x kan nak tunggu kenduri aunty wanie kowt br nak jumpa,
huk huk huk

Gieyana said...

tu la psl! Rasa membazir jer..kalau x beli kang menangis! Adeeiii!

Gieyana said...

cik wanie ~ alalala..kesian dier...insyaallah kita akan jmpa soon tau! No worry k!

zura@iwan said...

tu arr...x penah ku tgk nureen pakai skirt..hikss...

wahh...jelingan tajam tu.....adusss kena hatiku..haha...

mmg best..santai2 ngan family tcinta...hehe...

Sidratul Muntaha said...

ahaa
acik ayu setuju dgn nureen
huhu..
mak dia..
adeh..
anak lagi tahu sopan dari mak dia..
ahaha
larikkkkkk!

Gieyana said...

zura@iwan ~ dia mmg x mo pakai skirt although suh dia pakai! Adeeii!

Gieyana said...

ayu~hahaha..sabor ja kan! A'aa lah br pasan! Mak dia mmg teruk kan!hihihi

padle said...

nureen da biase la tu..pasni bole jd model pakaian kanak2 lak..

el said...

ish2 ada ke cam ju-on..
lawa pic nureen 2nd tu...
ju-on mn lawa cam nureen..siap tersenyum lg..ju-on xde hahahaha

E.d.Y said...

dah besar2 panjang pun rasa macam teringin nak main bubble gun tu...nak beli la nnt..haha

Gieyana said...

padle~hihih..dia mmg x suka posing. Ishh x da la kot adik..suka2 boleh la.hihihi

Gieyana said...

el~hahaha..sabor ja hb ku.gurau2!hihih

Gieyana said...

edy~ hihih..g beli satu ya nnt..hihihi

mummy_ayu said...

ye la..jarang tgk nureen pakai skirt or gown..tapi bila pakai mcm ni je..
ku pun selalu kena pau dgn Ian..bila dah beli untuk Ian, of coz Iris pun nak..tapi tak suka sgt belikan sbb kejab je..air dah tumpah..