"PERHATIAN: Setiap isi kandungan di dalam blog ini adalah hasil kreativiti Penulis semata-mata. Setiap penulisan adalah tidak bermaksud utk menyentuh sensitiviti mana-mana pihak. Sekiranya terdapat ayat-ayat yg menyentuh sensitiviti, ini adalah secara tidak disengajakan dan penulis memohon beribu kemaafan. Dilarang sama sekali menerbit, menplagiat isi kandungan blog ini tanpa kebenaran Penulis. ~ Gieyana"

Gieyana & Co ® : New Entry

Tuesday, January 4, 2011

Sibuk Betul lah BEE tue! Thank to MummY2Y..

MummY2Y,, Terima kasih tau psl komenkan psl Bee tue...teguran yg membina taw..ku mmg dh decide nk remove jer binatang peliharaan kt blog ku nie...sekadar hiasan semata2 jer.. Ku tgh gigih nak remove kan gadget2 yg ku rasa x perlu dlm blog aku nih..cam LiveTrafficFeed tue..picture2 yg x patut di tempek pon dh ku remove...skin blog pon dh tukar jd putih bersih gitu...
























^_^ Korang jangan segan silu tegur taw kalau blog ai nie merumitkan kalian..slow loading ker & so on..I'll think +ve k...:D

16 comments:

CT said...

canti hape blog ni

Yati Lee said...

sian kat bee 2..dh kena halau..hehe

zura@iwan said...

hehe...aku pon ada kwn duk tepi kt bwh blh kanan tu....hehe...

ku pon dh buang life feed tu...x fungsi pon..hikss

Farra Dhelina said...

ekeke ada terfkr jugak pasal bee kak g tu.. hehehe

sian dia kena halau..hbs madu, sepah dibuang haha

SyaNa said...

hahhaa
da hilang da bee tu
tp xde dia lg better :-)

mummy_ayu said...

la..kisahnya..ayu pernah gak nak letak widget tu..tapi tak letak2...

fazilzura said...

cian bee tu di buang yek.. haku dulu2 ingt nak taruk .. tp di sebab kan kalau kt opis aku bukak kecik2, mmg susah nak view kalau ado benda2 tu ... so smp le ni le x tepek2..

Gieyana said...

Ct

Macih yer..:D

Gieyana said...

YatiLee

A'aa..dh kena halau dh..hihi

Gieyana said...

Zura@ Iwan

hahaha..ada pasan..x nak halau gak ker?hihihi


betui2..mmg x guna pon..:D

Gieyana said...

Farra

tu la psl..semak jer kan..kalau dr PC or lappy akak x ganggu penglihatan..myb ganggu penglihatan owg lain..:D

hahaha..saboo jer kan!

Gieyana said...

SyaNa

Tu ar..betui2..x der pon ok kan!..:D

Gieyana said...

Mummy Ayu

A'aa dear..hihihi...mujur x letak..tp kalau Ayu nk letak pon x per..:D

Gieyana said...

Fazilzura

tu la..dh remove dh aku..myb stgh pc owg len x leh view entryku..kacoo jer!hihi

ALoNa Cintamaniszlite said...

Erm..ada widget tu mmg tak mengganggu ler..terutama yg taruk dkt2 ngan cbox..

ALoNa Cintamaniszlite said...

sori..komen akak kat atas tu..bkn 'mmg TAK mengganggu'..hehe..
tetapi 'mmg mengganggu'. Kena buang perkataan 'tak' tu...kahhh